Αυτά Τα Χριστούγεννα Κάνε Στον Εαυτό Σου Το Πιο Λειτουργικό Δώρο | Αυτές Είναι Οι Καλύτερες Ξυριστικές Μηχανές Για Το Σώμα ΣουΟι ξυριστικές μηχανές για το σώμα είναι ένα από τα βασικά εργαλεία που θα χρειαστείς στην προσπάθεια σου να περιποιηθείς το σώμα σου. Και σήμερα η αγορά παρουσιάζει τις καλύτερες ξυριστικές μηχανές για να αγοράσεις...
Philips Norelco Bodygroom Series 7100 


Μία ξυριστική μηχανή που αξίζει τα λεφτά της. Η μηχανή αυτή δεν προκαλεί ερεθισμούς και είναι ειδικά σχεδιασμένη για να μην προκαλεί κοψίματα και ερεθισμούς στο δέρμα. Διαθέτει 5 διαφορετικές ρυθμίσεις μήκους και τρισδιάστατη κεφαλή για ξύρισμα για να προσαρμόζεται στις καμπύλες του σώματος σου.


Gilette Fusion ProGlide Styler 3-in-1 Body Groomer


Κι εδώ το trimmer ακολουθεί τις καμπύλες του σώματος για καλύτερο ξύρισμα, και διαθέτει 3 διαφορετικές χτένες διαφορετικού μήκους η κάθε μία. Η κεφαλή της είναι παρόμοια με αυτή από το ξυραφάκι ProGlide. Προσοχή! Το ξυραφάκι λειτουργεί καλύτερα όταν οι τρίχες σου είναι βρεγμένες ή όταν έχεις βάλει κάποιο gel ξυρίσματος.
Braun Cruzer 6 Body Shaver


Η Gilette είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα όσον αφορά το ξύρισμα. Η ξυριστική μηχανή της Braun όμως, συνδυάζει την τεχνολογία της Gilette με τη δική της εμπειρία στην προσωπική περιποίηση και διαθέτει 5 λεπίδες ώστε να μπορείς να κάνεις ένα βαθύ και άνετο ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς σε όλο το σώμα.
Από το Blogger.