Αράχωβα: Ο Πιο Κοσμοπολίτικος Χειμερινός Προορισμός Στην Ελλάδα
Εδώ και πολλές δεκαετίες γνωρίζει στιγμές δόξας και έχει αναδειχθεί ως ο πιο κοσμοπολίτικος και τουριστικός χειμερινός προορισμός στην χώρα! Άλλωστε δεν έχει πάρει άδικα τον τίτλο ως η... "Μύκονος του χειμώνα".


Αράχωβα! Η κοσμοπολίτισσα του χειμερινού τουρισμού, η αγαπημένη των επωνύμων, φλερτάρει με το life style! Χωριάτικα πέτρινα σπίτια, γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια, αξεπέραστη φυσική ομορφιά, έντονη νυχτερινή ζωή και γευστικές τοπικές λιχουδιές συνδυάζουν τις απόλυτες χειμερινές διακοπές για εσάς, μαζί με τον/την σύντροφό σας ή και για την παρέα σας.

Οι 35 εκκλησίες της Αράχωβας είναι δείγμα της βαθιάς πίστης, που διακρίνει τους ντόπιους και αποτελούν σπουδαίο δείγμα παράδοσης. Αυτόν τον τόπο, για να τον γνωρίσετε καλύτερα  και για να τον αγαπήσετε, θα πρέπει να περπατήσετε στα κοσμικά δρομάκια του, εκεί που θα συναντήσετε τη γραφικότητα και την παράδοσή του. Πέρα από τις βόλτες σας στον οικισμό της Αράχωβας δεν πρέπει να χάσετε μια ξενάγηση στην αρχαία πόλη των Δελφών, στο αρχαίο κέντρο του κόσμου! Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, πρωταγωνιστεί στις προτιμήσεις των χιονοδρόμων, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα, την Λαμία και την Πάτρα, ενώ μην ξεχνάς πως εκεί μπορείς να κάνεις τα πάντα. Εκεί θα βρεις δύο καφετερίες-chalet και εστιατόριο, σχολές εκμάθησης σκι και snowboard, καταστήματα ενοικίασης χιονοδρομικού εξοπλισμού, καθώς και υπηρεσία φύλαξης με παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες.Ακόμη να κανονίσεις λοιπόν τις χειμερινές σου διακοπές και να κλείσεις το προσωπικό σου σαλέ στον πιο κοσμικό χειμερινό προορισμό της Ελλάδας;
Από το Blogger.