Τα 5 Πιο Διάσημα Γυμνά Εξώφυλλα Των CelebritiesΣήμερα θυμόμαστε τα πέντε πιο διάσημα γυμνά εξώφυλλα των Celebrities που ίσως και να έγραψαν τη δική τους ιστορία
Και ξεκινάμε φυσικά με την ελληνικής καταγωγής Jennifer Aniston, η οποία αποφάσισε να ποζάρει μόνο με τη.... γραβάτα της για το εξώφυλλο του περιοδικού GQ και το συγκεκριμένο εξώφυλλο έσπασε τα τότε ρεκόρ πολήσεων του περιοδικού.
Από την άλλη, η πασίγνωστη τραγουδίστρια Beth Ditto, μας μίλησε για αγάπη στο εξώφυλλο του περιοδικού LOVE και πιο συγκεκριμένα για την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε στο σώμα και στον εαυτό μας, ποζάροντας γυμνή στο εξώφυλλο του πειροδικού σπάζοντας πολλά στερότυπα για τις γυναίκες με παραπάνω κιλά!
Και επιστρέφουμε στο GQ και στη βρετανική έκδοση του περιοδικού, στο οποίο πόζαρε για το επετειακό τεύχος του 2012 η Lana Del Rey, εντελώς γυμνή φτάνοντάς την στη θέση να ανακηρυχθεί και η γυναίκα της χρονιάς για το GQ
Κάπου εδώ όμως, έρχεται και η Demi Lovato με.... τη μπανάνα της. Ναι! Η πασίγνωστη Demi πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Complex, φορώντας μόνο ένα μπλε δικτυωτό ύφασμα για να καλύψει ένα μικρό σημείο από τα οπίσθιά της, ενώ το υπόλοιπο σώμα της κοσμούσαν τα υπέροχα τατουάζ της.
Το This is Just Life ψηφίζει το GQ ως το περιοδικό με τα περισσότερα γυμνά εξώφυλλα, μιας και θα επιστρέψουμε σε αυτό και με άκρως καλοκαιρινό mood, θα σας θυμήσουμε το γυμνό εξώφυλλο του Άγγελου της Victoria's Secret, Adriana Lima, η οποία ποζάρει στην πιο εξωτική παραλία του πλανήτη και ο τυχερός κατά τα άλλα φοίνικας καλύπτει τα επίμαχα σημεία!


Από το Blogger.