Πώς Θα Μείνεις Ζεστός Και Στυλάτος Τις Κρύες Ημέρες Με Αυτά Τα Ανδρικά Αξεσουάρ
Το κλασικό καπέλο, το καπέλο μπέιζμπολ, το κλασικό σκουφάκι και το μάλλινο σκουφάκι είναι οι καλύτεροι φίλοι σου για φέτος τον χειμώνα.


Επένδυσε σωστά σε ένα κλασικό διαχρονικό καπέλο και αναβάθμισε το κάθε σου ντύσιμο σε χρόνο μηδέν. Καλό είναι να αποφύγεις όμως τα συνθετικά υφάσματα και παλιομοδίτικα σχέδια. Προς Θεού, δεν θέλουμε το outfit σου να φανεί φτηνιάρικο σε κανένα εκατοστό.
Η αλήθεια όμως είναι, πως τρελαίνεσαι για τα ανοιξιάτικα καπέλα μπέιζμπολ. Και σε μένα αρέσουν και θεωρώ πως για πολλά αρσενικά ανήκουν σε ένα από τα βασικά αξεσουάρ. Τί θα έλεγες όμως για ένα χειμωνιάτικο καπέλο μπέιζμπολ; Αντικατέστησε το κλασικό ανοιξιάτικο μπέιζμπολ καπέλο σου με ένα παρόμοιο σε μάλλινο ύφασμα. Έτσι θα είσαι always in fashion, αλλά και θα κρατηθείς ζεστός ακόμη και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες.
Αγαπημένο κλασικό σκουφάκι! Το χοντρό και απαλό ύφασμα του θα σε κρατήσει πιο ζεστό από οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ, ενώ καλό είναι να προμηθευτείς κάποιο με κασμιρένιο ύφασμα και να αποφύγεις τον πολυεστέρα και άλλα συνθετικά.Από το Blogger.