Η OyshoSport Παρουσιάζει Τη Νέα Ski CollectionΗ Oysho_Sport παρουσιάζει τη νέα κολεξιόν για το σκι. Αποτελούμενη από ενδύματα και αξεσουάρ απαραίτητα για να αντιμετωπίσουν τις χαμηλές θερμοκρασίες, η Ski Collection συνδυάζει τα τεχνικά ενδύματα με τον σχεδιασμό και την καινοτομία. Μία πρακτική συλλογή τόσο για την εξάσκηση στο άθλημα όσο και για το après-ski.

Τα νέα προϊόντα παρουσιάζονται σε νέα σχέδια σε μια συλλογή πιο μεγάλη από ποτέ. Τρία είδη ολόσωμων φορμών: εφαρμοστή στο σώμα με μακρύ μανίκι, για να προσαρμόζεται σε όλες τις κινήσεις, σε σχέδιο καμπάνα με τιράντες και, η τελευταία, ένα ίσιο σχέδιο και κουκούλα με γούνα που είναι τάση. Τόσο τα ψηλόμεσα παντελόνια, που τα βρίσκουμε επίσης σε σχέδια καμπάνα, ίσια ή εφαρμοστά όσο και οι ολόσωμες φόρμες, είναι αναπνεύσιμα, αδιάβροχα και βοηθούν στη διατήρηση της θερμότητας του σώματος. Επιπλέον, όλα έχουν το χαρακτηριστικό του ενισχυμένου κάτω μέρους με επένδυση που εμποδίζει το χιόνι να περάσει στο εσωτερικό του ενδύματος εξασφαλίζοντας ένα καλύτερο κράτημα της μπότας.

Η Ski Collection αποτελείται επίσης από μία μεγάλη σειρά μπουφάν με τεχνολογία PrimaLoft®, που βοηθούν τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος και τη διατήρηση της θερμότητας του σώματος, είναι αναπνεύσιμα, αδιάβροχα και με ανακυκλωμένη επένδυση. Παρουσιάζει επίσης ένα μπουφάν με την τεχνολογία RECCO®, ένα σύστημα αναγνώρισης που εντοπίζει σε περίπτωση που κάποιος χαθεί στο βουνό.

Η συλλογή υπάρχει σε χρώματα όπως το μαύρο, το μωβ, το ασημί και το κίτρινο και ολοκληρώνεται με αξεσουάρ όπως το σκουφάκι, τα γάντια, η κορδέλα μαλλιών και μια σειρά μποτών après-ski που διαθέτουν πάτο με θερμομόνωση, αδιάβροχο ύφασμα και κορδόνια για καλύτερο κράτημα.

Η Oysho_Sport ολοκληρώνει το ταξίδι στο χιόνι με ένα σακίδιο χωρητικότητας 15 λίτρων σχεδιασμένο για την εξάσκηση στο σκι. Έχει σύστημα συγκράτησης για το κράνος και ανακλαστικές λεπτομέρειες. Επίσης, τα λουριά και το πίσω μέρος είναι ενισχυμένα για μεγαλύτερη άνεση.

*Διαθέσιμο online και σε επιλεγμένα καταστήματα
Από το Blogger.