Σαρώνουν Με Τις Εμφανίσεις Τους Τα Αδέλφια Ράλλης – ΜιχαήλΡάλλης – Μιχαήλ προκαλούν χαμό στις εμφανίσεις τους

Δύο αδέλφια τραγουδιστές στον ίδιο χώρο, από τον ίδιο πατέρα με διαφορετικό επίθετο προσπαθούν να κάνουν καριέρα με όλες τις δυσκολίες.

Είναι οι γιοί του Νίκου Αστέρη. Του μουσικού που έγραψε και τραγούδησε επιτυχίες, εκείνη την εποχή που έπρεπε να δουλέψει όμως για να ζήσει. Το μεράκι του και τους στοίχους του τώρα πια κρατούν στα χέρια τους τα παιδιά του.Σταθερά ανερχόμενοι και πολλά υποσχόμενοι χτίζουν την δικιά τους καριέρα έχοντας ξεκαθαρίσει όλα αυτά που θέλουν να κάνουν. Έχουν τα δικά τους τραγούδια, την σύνθεση τις ικανότητες αλλά και την κληρονομιά της μου μουσικής από τον πατέρα τους τον οποίον και έχασαν από την ζωή αλλά είναι πάντα εδώ για εκείνους.

Δουλεύουν όλα αυτα τα χρόνια σταθερά κάνοντας live σε πολλά μαγαζιά και δείχνουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Συνεχίζουν δυνατά αφού κυκλοφόρησαν και ένα κομμάτι σε στιχουςς και μουσική του πατέρα τους και όπως όα δείχνουν τα καλύτερα για αυτούς έχουν και συνέχεια !!

Τα δυο αγόρια έχουν ένα στόχο να τραγουδούν και να διασκεδάζει ο κόσμος μαζί τους και αυτό που θέλουν είναι να γεμίζουν μαγαζιά.
Έχουν κλείσει πολλά μαγαζιά σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στην Αθήνα και το μόνο που χρειάζεται είναι να μην τους χάσετε!


Από το Blogger.