Αυτός Ο Οδηγός Επιβίωσης Για Τις Γιορτές Θα Μας Φτιάξει Την ΔιάθεσηΜπορεί αυτά τα Χριστούγεννα να μην βρίσκουν τα πορτοφόλια μας όσο γεμάτα θα θέλαμε να είναι, αυτό όμως δεν πρέπει να μας χαλάει τη διάθεση.

Είναι ημέρες που ανταλλάσσουμε δώρα με τους αγαπημένους μας και μπορεί να μη διαθέτουμε αρκετά χρήματα, διαθέτουμε όμως πολλή φαντασία για το περιτύλιγμα.

Μερικοί έξυπνοι τρόποι να εντυπωσιάσουμε χωρίς να ξοδευτούμε. Άλλωστε δεν είναι το δώρο που μετράει αλλά η κίνηση.

1) Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο χαρτί περιτυλίγματος, επιλέγουμε το χρώμα της αρεσκείας μας, όπως και την υφή του. Μονόχρωμο η με σχέδια χριστουγεννιάτικα.

2) Βασική λεπτομέρεια οι κορδέλες, στενές πλατιές, βελούδινες η σατέν, ακόμα και κλωστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν η και λαστιχάκια για τα μαλλιά η κορδόνια από παπούτσια. (αχρησιμοποίητα)

3) Το κουτί που θα βάλουμε το δώρο, χάρτινο,πλαστικό μικρό,μεγάλο,μπορεί και να είναι η μεγαλύτερη έκπληξη κι από το ίδιο το δώρο.

4) Αντί για χαρτί μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε παλιά φουλάρια η μαντήλια που δεν φοράμε πια και είναι σε καλή κατάσταση.

5) Ένα λουλούδι η ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι μπορεί να κάνει τη διαφορά και να κλέψει τις εντυπώσεις.

6) Ένα μικρό πουγγί με αρωματικές μπίλιες,ιδιαίτερα χρηστικό, μπορεί ν’αρωματίσει και εσωτερικούς χώρους όπως συρτάρια ή το αυτοκίνητό μας.

7) Ένα γούρι για το νέο έτος, δεμένο με εντυπωσιακή κορδέλα,που μπορεί να είναι και το ίδιο το δώρο.
Από το Blogger.