Αν Σκέφτεσαι Να Χωρίσεις Καλύτερα Να Το Κάνεις Μέχρι Τις 17 ΔεκεμβρίουΜπορεί κάποιοι να τραγουδούν και φέτος τα Χριστούγεννα το "All I Want for Christmas Is You" της Mariah Carey, αλλά αν κάποιοι από εσάς σκέφτεστε πως το μόνο που πραγματικά θέλετε φέτος τις γιορτές είναι να είστε μόνοι, μην καθυστερείτε άλλο τον χωρισμό. Λίγες μέρες έμειναν για να το κάνετε...

Έρευνες από όλο τον κόσμο, παρουσιάζουν πως οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι στην κορυφή της λίστας με τις εποχές που χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια. Εσύ το ήξερες αυτό;

Αν θεωρείς τα αποτελέσματα των ερευνών απίθανα, τότε πρέπει να ξέρεις πως η αύξηση της κοινωνικότητας, η συναναστροφή με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και η αυξημένη ψυχολογική πίεση που παρατηρείται στις γιορτές, μαζί με τον ετήσιο απολογισμό και τις αποφάσεις που πολλοί θέλουν να πάρουν πριν έρθει ο νέος χρόνος, είναι παράγοντες που οδηγούν τα ζευγάρια σε χωρισμό.

Χωρίς καμία αμφιβολία, πολλά γυναικεία περιοδικά σε ερωτηματολόγια προς τις αναγνώστριές τους, παρουσιάζουν πως η πλειονότητα των απαντήσεων αφορά αιφνίδιους χωρισμούς που έγιναν μέσα στις γιορτές, καθώς η λύπη που τους προκάλεσε το γεγονός πως θα περάσουν τις γιορτές μόνες τους, τις έκανε να μην ξεχάσουν τις συγκεκριμένες γιορτές με τίποτα. 

Από την άλλη, σε ανδρικά περιοδικά, οι άνδρες έδειξαν πως θεωρούν ως τον πιο απαράδεκτο τρόπο για να τους χωρίσει κανείς, την ανακοίνωση ενός χωρισμού από την σύντροφό τους μέσα στις γιορτές, και συγκεκριμένα την περίοδο από την παραμονή των Χριστουγέννων μέχρι και την Πρωτοχρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα δημιουργήθηκε ένα διαδικτυακό ερωτηματολόγιο από γνωστή βρετανική εφημερίδα, που ρωτούσε πότε θεωρούν πως θα ήταν πιο "υποφερτή" η ανακοίνωση ενός χωρισμού από τον την σύντροφό τους, με το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών να δηλώνουν τις ημερομηνίες πριν τις 17 Δεκεμβρίου και των ανδρών πριν τις 20 Δεκεμβρίου, αλλά και μετά τις 7 Ιανουαρίου όπου και έχουν περάσει οι γιορτές. Η τελευταία ημερομηνία όμως, φαίνεται πως κατέχει το χαμηλότερο ποσοστό.

Πότε θα χωρίσεις εσύ λοιπόν;
Από το Blogger.