4 Τρόποι Που Τα Μήλα Φροντίζουν Απόλυτα Τον Οργανισμό ΣουΤελικά ένα μήλο τον γιατρό τον κάνει πέρα;Κι όμως, ίσως η διάσημη φράση ισχύει, μιας και τα οφέλη των μήλων στην υγεία είναι τόσο πολλά και σημαντικά που αξίζει να τρως και περισσότερα από 7 μήλα την εβδομάδα.

Το μήλο διαθέτει αρκετή ποσότητα φυσικών φυτοχημικών που δρουν ως αντιοξειδωτικά όταν τα καταναλώνετε. Παράλληλα, οι φυτικές ίνες που περιέχονται στη φλούδα του περιορίζουν την απορρόφηση της χοληστερόλης στο έντερο και γενικότερα ρυθμίζουν την πέψη.

Οι άνθρωποι που πάσχουν από φλεγμονώδεις ασθένειες ή υπέρταση μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την καθημερινή κατανάλωση ενός μήλου. Προσοχή! Εκείνοι που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα νεφρά τους θα πρέπει να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν αρχίσουν να καταναλώνουν αρκετά μήλα.

Όταν τρώτε ένα μήλο προωθείται την παραγωγή σάλιου στο στόμα, το οποίο περιορίζει την παρουσία βακτηρίων που προκαλούν τη διάβρωση των δοντιών και άλλα προβλήματα υγιεινής των δοντιών.

Το σώμα μας  έχει την ικανότητα να καθαρίζεται από μόνο του αλλά με την καθημερινή κατανάλωση μήλων ή χυμών μήλου θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη φυσική αποτοξίνωση.
Από το Blogger.