Το γνωστό sparkling water είναι το beauty trend που μας έρχεται από την μακρινή ΚορέαΤο γνωστό και ως sparkling water δηλαδή το ανθρακούχο νερό είναι το νέο beauty trend που μας έρχεται από την μακρινή Κορέα.


Χωρίς αμφιβολία, εδώ και χρόνια όλα τα beauty trends που αφορούν την περιποίησης προσώπου και επιδερμίδας ξεκινούν από την Κορέα και όχι άδικα! Έχει αποδειχθεί πως οι Κορεάτισσες κρατούν τα σκήπτρα στα μυστικά ομορφιάς του δέρματος και το συγκεκριμένο νερό, το χρησιμοποιούν για να πλένουν την επιδερμίδα τους ή να το χρησιμοποιούν ως καθαριστική λοσιόν για το πρόσωπο.

Και αυτό γιατί το ανθρακούχο νερό, έχει την ιδιότητα να καθαρίζει σε βάθος και όχι επιφανειακά όπως το απλό νερό, ενώ μειώνει ορατά τους πόρους και το ανθρακικό που περιέχει, συσφίγγει το δέρμα και ενισχύει τη κυκλοφορία του αίματος χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα. Τέλος, το ανθρακούχο νερό, απομακρύνει αποτελεσματικότερα ρύπους και υπολείμματα, ενώ το pH του συγκεκριμένου νερού είναι ίδιο με εκείνο του δέρματος σε αντίθεση με το απλό νερό που το pH του φτάνει στο 7.
Από το Blogger.