Σε αυτό το εστιατόριο σερβίρουν φαγητά πάνω σε iPad
Το είδαμε και αυτό! Από σήμερα, ξεχνάμε τα πιάτα στα καλά εστιατόρια και τα φαγητά μας έρχονται πάνω σε iPad που παίζουν συγκεκριμένα videos. Πιο συγκεκριμένα, το εστιατόριο Quince στο Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, ξεκίνησε να σερβίρει δύο πιάτα τα οποία δεν τοποθετούνται σε πιάτο αλλά πάνω σε ένα tablet  iPad της Apple και ενώ εσύ απολαμβάνεις το πιάτο, το iPad παίζει ένα βίντεο στο φόντο. 


Το νέο αυτό εγχείρημα, όπως αναφέρεται, ξεκίνησε από δύο βασικά πιάτα του μενού και πιο συγκεκριμένα, τα πιάτα που αναφέρουμε παρακάτω:

Το ένα πιάτο λέγεται "A Dog in Search of Gold" (Ένας σκύλος αναζητά Χρυσό). Στο συγκεκριμένο πιάτο, το iPad, παίζει ένα video με ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί να αναζητά τρούφες στο δάσος, μιας και αξίζει να σημειωθεί πως το πιάτο αποτελείται από κροκέτες λευκής τρούφας. Από την άλλη, το δεύτερο πιάτο, περιλαμβάνει βατραχοπόδαρα και σερβίρεται πάνω σε iPad που παίζει βίντεο που δείχνει βατραχάκια να χοροπηδούν γύρω από μια λιμνούλα! 
Αξίζει να σημειωθεί, πως μπορεί να έχουν αυξηθεί οι θαμώνες του εστιατορίου μετά από αυτή την "προσθήκη", αλλά αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πουν πως τίθεται θέμα υγιεινής και πως οι οθόνες αφής φέρουν πολλά μικρόβια. Την απάντηση όμως έρχεται να δώσει ο σεφ του εστιατορίου, ο οποίος τόνισε πως τα iPads που χρησιμοποιούν στο σερβίρισμα καλύπτονται από καθαρά διάφανα και αφαιρούμενα πάνελ από πλεξιγκλάς τα οποία πλένονται όπως τα κανονικά πιάτα και άρα δεν τίθεται θέμα καθαριότητας ή υγιεινής.
Από το Blogger.