Πώς μία φωτογραφία αρραβώνων κατάφερε να προκαλέσει χαμό στο twitter
Η φωτογραφία που βλέπετε παραπάνω, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία απλή φωτογραφία, στην οποία μια γυναίκα επιδεικνύει το δαχτυλίδι του αρραβώνα της. Αλλά εδώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει...


Η συγκεκριμένη φωτογραφία, έγινε viral στα social media και συνοδεύεται από μια δεύτερη φωτογραφία που δείχνει πως το χέρι με το δαχτυλίδι δεν ανήκει στη γυναίκα που μόλις αρραβωνιάστηκε αλλά σε μια άλλη γυναίκα. Ναι! Καλά διαβάσατε! Πιο αναλυτικά, το χέρι ανήκει στη Jenna που είναι ξαδέρφη της γυναίκας που αρραβωνιάστηκε. Η Jenna φόρεσε το δαχτυλίδι της ξαδέρφης της, έσκυψε και έβαλε το χέρι της στη πόζα αρραβώνων της ξαδέρφης της.

Γιατί όμως τα έκανε όλα αυτά;

Η ίδια εξήγησε με την ανάρτησή της στο twitter, πως η ξαδέλφη της δέχτηκε εντελώς αναπάντεχα πρόταση γάμου από το αγόρι της και εκείνη την ημέρα δεν είχε κάνει μανικιούρ στα νύχια της και έτσι η Jenna "δάνεισε" τα δικά της χέρια για την πόζα.

Όπως είναι φυσικό, το συγκεκριμένο tweet, έχει προκαλέσει χαμό από σχόλια με πολλούς να της δίνουν συγχαρητήρια που έκανε κάτι τέτοιο για τη ξαδέρφη της και άλλους να σχολιάζουν πως αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν πόσο μεγάλη εμμονή έχουν όλοι με τα social media.
Από το Blogger.