Ψάχνεις δουλειά; Αυτές είναι οι πιο κουλές δουλειές που ψάχνουν ανθρώπινο δυναμικό αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα
Αν ακούσεις ξανά από κάποιον την φράση ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν δουλειές, καλό είναι να του δείξεις αυτό το post για να σταματήσει να διαδίδει φήμες που δεν ισχύουν...


Τεμπέληδες. Έχουν δίκιο οι Γερμανοί. Είμαστε τεμπέληδες. Μα να υπάρχουν τόσο αξιόλογες δουλειές που ανοίγουν τους ορίζοντες και να καθόμαστε εμείς με σταυρωμένα τα χέρια; Αν είναι δυνατόν. Ακολουθεί η λίστα και αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μήνυμα να σου δώσουμε τηλέφωνο και διεύθυνση ( φυσικά και αστειευόμαστε ).

"Πες μου το μέλλον"


Αν είσαι έμπειρη κυρία Μελλοντολόγος, αυτή η δουλειά είναι για σένα."Στόχος είναι τα λεφτά. Έτσι μου είπε η μαμά"


Αν θέλεις μία δουλειά και την καριέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, αλλά και της Αιμιλίας Μπάρακ για να ρουφάς και κανένα τρομπόνι όποτε σου ζητηθεί, μην αργείς. Τηλεφώνησε τώρα και ξεκίνησε μία λαμπρή καριέρα."Καλησπέρα και καλή βραδιά"


Αν τώρα εσύ νιώθεις αντικείμενο που βγάζει ήχους και ακούγεται από πίσω και ένα σαραμπαγκλάν, τότε αυτή είναι η μελλοντική σου εργασία."Φάε σπόρια για να φύγει η στενοχώρια"


Γιατί σε αυτή τη δουλειά, δεν ξέρεις τί μπορεί να σου ζητήσουν. Αλλά, δουλίτσα να'ναι και ότι να'ναι."Και το κόκκαλο τέλειο κορίτσια"


Είναι η δουλειά των ονείρων σου. Μην το αρνείσαι!
Από το Blogger.