Πράγματα που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν στην καθημερινότητα αυτού του πλανήτη | Η εκκλησία των Jedi και 3 ακόμη απίστευτες ιστορίες
Είναι σίγουρο πια πως όσο μεγαλώνουμε, μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα για αυτόν τον πλανήτη. Αλλά κάποια καλύτερα να μην ξέραμε ακόμη ότι υπάρχουν γιατί ο εγκέφαλός μας βγάζει "ERROR" και μόνο που γνωρίζουμε για την ύπαρξή τους.


Από το ελληνικό Game Of Thrones, μέχρι και την εκκλησία των Jedi, είναι μακρύς ο δρόμος και ακολουθεί η λίστα με τα 4 πράγματα που σίγουρα δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν στην καθημερινότητα αυτού του πλανήτη.

1. Το ελληνικό Game Of Thrones υπάρχει, γυρίστηκε στην Κύπρο και παρουσιάστηκε στην Ελλάδα

Φυσικά μιλάμε για την σειρά του Alpha με τίτλο "Παραμύθι Αλλιώς", που κόπηκε πριν από έναν μήνα περίπου οριστικά και πλασαρίστηκε ως το ελληνικό Game Of Thrones. Στην πραγματικότητα ήταν κωμωδία και αποτέλεσε την ακριβότερη ελληνική σειρά της ιστορίας, με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τους Γιάννη Μποσταντζόγλου και Νίκο Κουρή.


2. Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής

Είναι Ελληνικότατο και έχει έδρα το Αιγάλεω. Εκεί, έχεις τη ευκαιρία να ταξιδέψεις στην ιστορία της τεχνολογίας, με παλιούς υπολογιστές, δισκέτες και μηχανές παιχνιδιών που σίγουρα κάπου έχει θαμμένα ο αδερφός σου στην ντουλάπα του παιδικού του δωματίου. Θα το βρεις Λεωφόρος Κηφισού 58, Αιγάλεω, ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-17.003. Η εκκλησία των Jedi που φυσικά και δεν ανάβεις κερί για να σωθεί η ψυχή σου

Κι όμως υπάρχει θρησκεία η οποία βασίζεται στην ιστορία που γνώρισες μέσα από το σύμπαν του Star Wars. Σύμφωνα με αυτή τη θρησκεία που μάλιστα έχει και πολλούς ακολούθους, υπάρχει πράγματι μια πανίσχυρη δύναμη, η οποία κρατάει το σύμπαν ενωμένο. Για τα φωτόσπαθα όμως ούτε λόγος... Ντροπή!4. Χορευτικές κινήσεις με πηγή έμπνευσης τον Χριστό.

Αυτό μην το δείξετε στον Αμβρόσιο. Θα μας διώξει από την χώρα και θα έχει και δίκιο. Τ συγκεκριμένο βιβλίο θα το βρεις στο Amazon και όπως ισχυρίζεται, θα σου διδάξει κινήσεις όπως ‘Water Walk’, ‘Temptation Tango’, ‘Judas Hustle’ και ‘The Apostolic Conga’. Καλό κουράγιο!Από το Blogger.