Μείωσε το πρωινό άγχος και τον χρόνο που χρειάζεσαι για να ετοιμάζεσαι κάθε πρωί με αυτές τις συμβουλέςΜήπως το "snooze" είναι ο καλύτερός σου φίλος; Μήπως είσαι και συ ένα early bird; Όπως και να έχει, το πρωινό άγχος και ο χρόνος που χρειάζεσαι για να ετοιμαστείς πριν τη δουλειά είναι δύο σημαντικοί παράγοντες που σε βοηθούν να προχωρήσει ομαλά η ημέρα σου. Άρα είναι κρίμα να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο από την πρωινή σου ψυχική ηρεμία...

Φυσικά δεν μπορείς να προβλέψεις τα πρωινά σου, αλλά ένα πλάνο δεν είναι ποτέ κακό. Ξεκίνησε λοιπόν από το προηγούμενο βράδυ, να σκέφτεσαι τί θα φορέσεις και τί θα φας. Είναι πολύ πιο πρακτικό το να έχεις το σνακ σου έτοιμο στο ψυγείο σου από το προηγούμενο βράδυ και φυσικά να έχεις έτοιμα και φρεσκαρισμένα τα ρούχα που θα φορέσεις.

Ξέρω, είναι πολύ όμορφο να ξυπνάς και να κάνεις scrolling στα social media. Όλοι θέλουμε να ξέρουμε τι χάσαμε όσο κοιμόμασταν, αλλά τα likes και τα favs μπορούν να περιμένουν. Δεν θα σου πω να κλείσεις το κινητό σου. Αυτό δεν θα το έκανα ποτέ εγώ προσωπικά. Γιατί όμως να μην το χρησιμοποιήσεις εντελώς διαφορετικά; Το επόμενο λεπτό αφότου έχεις ξυπνήσει, άνοιξε το spotify και βάλε την λίστα που έφτιαξες το προηγούμενο βράδυ, με τα τραγούδια που σε ανεβάζουν ψυχολογικά. Αγνόησε κάθε ειδοποίηση που έχει έρθει μέσα στη νύχτα και τραγούδα μαζί μου το "Girls Just Wanna Have Fun" καθώς κάνεις το πρωινό σου ντους.

Τέλος, κάτι ακόμη πιο χρηστικό. Τοποθέτησε τα πράγματα που θέλεις να βάλεις στην τσάντα σου πριν φύγεις, δίπλα στην εξώπορτα. Έτσι, δεν πρόκειται να γυρίσεις για να πάρεις τα κλειδιά για το αμάξι σου ή τα τσιγάρα σου.
Από το Blogger.