Με ένα κλικ μπορείς να αποκτήσεις κλασικά δερμάτινα ανδρικά παπούτσια
Σήμερα, το www.thisisjustlife.gr σου δίνει την απάντηση στην ερώτηση: "Πώς να αποκτήσω υπέροχα κλασικά παπούτσια που να έχουν ένα διαχρονικό στυλ;".

Από σήμερα λοιπόν, με ένα κλικ μπορείς να αποκτήσεις υπέροχα, κλασικά, δερμάτινα ανδρικά παπούτσια που θα εφαρμόζουν τέλεια στο πόδι σου, θα είναι σίγουρα στη μόδα, ενώ το στυλ τους θα είναι άκρως διαχρονικό. Και όλα αυτά, μέσα από το Undandy, ένα label με έδρα τη Λισαβόνα της Πορτογαλίας που ειδικεύεται στα custom χειροποίητα ανδρικά παπούτσια. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ένα κλικ στο undandy.com, όπου μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας μποτάκι, sneaker ή ένα κλασικό brogue, επιλέγοντας από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων. Μην ξεχνάτε, πως το Undandy, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το δέρμα του δικού σας παπουτσιού, να αλλάξετε το χρώμα στις ραφές ή και στη σόλα του παπουτσιού, ενώ το patina effect είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία του, μιας και σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε εσείς το διαχρονικό εφέ του στυλ που επιθυμείτε στο παπούτσι σας και να πραγματοποιήσετε μία vintage shoe εμφάνιση.


Από το Blogger.