Η νέα σειρά "Almost Family" στο πρόγραμμα της Cosmote TV
Η ζωή της μοναχοκόρης Julia Bechley (Brittany Snow) αναστατώνεται όταν ο πατέρας της Leon Bechley (Timothy Hutton), της αποκαλύπτει ότι, κατά τη διάρκεια της βραβευμένης καριέρας του ως πρωτοπόρου γιατρού γονιμότητας, χρησιμοποίησε το δικό του σπέρμα για να συλλάβει πάνω από εκατό παιδιά.


Από την εκρηκτική αυτή αποκάλυψη, η Julia ανακαλύπτει δύο νέες αδελφές – την πρώην καλύτερη φίλη της, Edie Palmer (Megalyn Echikunwoke) και την πρώην Ολυμπιονίκη Roxy Doyle (Emily Osment). Καθώς αυτές οι τρεις νέες γυναίκες αρχίζουν να αποδέχονται τη νέα τους πραγματικότητα, η Julia πρέπει να καταλάβει πως θα είναι η ζωή της χωρίς τον Leon δίπλα της, η Edie έρχεται αντιμέτωπη με την αυξανόμενη σεξουαλικότητα της, καθώς ο γάμος της παραπαίει και η Roxy αντιμετωπίζει την ενηλικίωση χωρίς να είναι το κέντρο της προσοχής.

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στις 3 Οκτωβρίου στο πρόγραμμα του καναλιού CosmoteSeriesHD και είναι διαθέσιμη On Demand στην υπηρεσία CosmoteTVPlus και φυσικά μέσα από το CosmoteTVGo για να δεις κάθε επεισόδιο, όπου και αν βρίσκεσαι.
Από το Blogger.