Η νέα πρωτοποριακή αντιγηραντική σειρά POINT της pHformula είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά
Η pHformula με γνώμονα την απαίτηση του σύγχρονου ενημερωμένου καταναλωτή για καινοτομία αλλά ταυτόχρονα για άμεσα ορατά αποτελέσματα, προάγει τη συνολική υγεία του δέρματος δημιουργώντας προϊόντα με πολυλειτουργικά οφέλη.

Η σειρά POINT που σήμερα σου παρουσιάζει το www.thisisjustlife.gr, χωρίζεται σε 3 διαφορετικά προϊόντα που αγκαλιάζουν την καθημερινή σου φροντίδα και βασίζεται σύγχρονη τεχνολογία των πεπτιδίων, δομικών συστατικών των πρωτεϊνών που ενισχύουν την προστασία του DNA από τις επιθέσεις των ελεύθερων ριζών και του οξειδωτικού στρες.

POINT multi protect
Η Νο1 αντιγυραντική κρέμα με αντηλιακό δείκτη SPF 15, είναι κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα, αλλά και για τύπους δέρματος που επηρεάζονται από περιβαλλοντικές επιθέσεις. Πρόκειται για μία κρέμα ημέρας που είναι ικανή να ενυδατώσει φυσικά, να επιδιορθώσει, αλλά και προστατεύσει το δέρμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

POINT age reverseΕδώ μιλάμε για τον καλύτερο συνδυασμό που γνώρισε ποτέ η ομορφιά. Πρόκειται για έναν συνδυασμό πεπτιδίων και βοτανικών συστατικών που συμβάλλουν στη μείωση των ορατών σημείων γήρανσης και προάγουν την σταθερότητα αλλά και την πολυπόθητη ελαστικότητα του δέρματος. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και χαρίζει άμεση και υγιή λάμψη.

POINT extra firmΈνας μοναδικός συνδυασμός συστατικών συμπεριλαμβανομένου του πεπτιδικού συμπλόκου, για την υποστήριξη των φυσικών πρωτεϊνών του δέρματος. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους του δέρματος, ενώ παράλληλα επαναφέρει το περίγραμμα του προσώπου με την μαλακτική και ενυδατική του δράση.
Από το Blogger.