Φέτος το χειμώνα θέλω να ντυθώ σαν τον Kurt Cobain
Το θρυλικό grunge επιστρέφει στην μόδα και μαζί του επιστρέφει η μουσική σκηνή του Seatle των 90s με τους Nirvana και τους Soundgarden κάπου να σου τραγουδούν, ενώ οι στυλιστικοί κανόνες είναι στην πραγματικότητα ανύπαρκτοι. 


Στην ουσία, η μόδα του grunge αψηφούσε όλους τους κανόνες εκφράζοντας την επαναστατικότητα των teen spirits εκείνης της γενιάς. Κάτι σαν τον Kurt Cobain, αλλά σε πιο fashionable επιστροφή του σήμερα με το τρίπτυχο "καρό πουκάμισο - πολυφορεμένο t shirt - διαλυμένο jean" να έχει την τιμητική του και τα περίεργα γυαλιά, τα τεράστια παντελόνια και οι ξεχειλωμένες μπλούζες και τα πουλόβερ να σε φωνάζουν μέσα από την ντουλάπα σου.Για να ακολουθήσεις όμως την επιστροφή του grunge χρειάζεται κάτι παραπάνω από διαλεγμένα outfits. Χρειάζεται να γίνεις ο Kurt Cobain του σήμερα. Γι'αυτό, πέτα τα ρούχα στενής γραμμής και αντικατέστησέ τα με υπερβολικά oversized. Μην φοβάσαι αν θα φανεί υπερβολικά φουσκωμένο το ντύσιμό σου. Η συνέχεια θα σε δικαιώσει. Κασκόλ και σκούφοι θα γίνουν το No1 αξεσουάρ του χειμώνα σου, ενώ t-shirts με λογότυπα από μουσικά groups και καλλιτέχνες θα βρίσκονται στις πρώτες σου επιλογές. Θυμήσου πως όσο πιο baggy, φθαρμένο και παλιό δείχνει το jean παντελόνι σου τόσο πιο grunge είναι και ορκίσου πως "Τα καρό πουκάμισα με τα μεγάλα τετράγωνα τα φοράμε παντού ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!".


Τόλμησε να παίξεις με τα χρώματα και να επέμβεις και ο ίδιος στα ρούχα σου, με το να δημιουργήσεις μικρά σκισίματα στα jeans σου που μέχρι σήμερα ήταν άκρως συμβατικά, ενώ εξοπλίσου με πουλόβερ και ζακέτες που να είναι τουλάχιστον ένα νούμερο μεγαλύτερο από αυτό που συνήθως φοράς, γιατί ο πόλεμος της μόδας είναι σκληρός.


Από το Blogger.