Δερμάτινο jacket: Τα Do & Dont's που δεν πρέπει να προσπεράσεις
Το δερμάτινο jacket δεν είναι ρούχο, αλλά μία σωστή επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου. Οπότε πρέπει να το διαλέξεις σωστά, αλλά και να το συνδυάσεις με τον σωστό τρόπο και ( God Please! ) μην προσπαθήσεις να την βγάλεις φτηνά με δερματίνες και άλλα συνθετικά.


Χωρίς αμφιβολία, έχουμε δει δερμάτινα jackets σε διάφορα μήκη. Από κοντό bomber jacket μέχρι και δερμάτινο παλτό. Η καλύτερη όμως επιλογή είναι ένα δερμάτινο jacket που να φτάνει μέχρι το ύψος της ζώνης του παντελονιού σου. 

Καρφιά, εξωτερικές ραφές και υπερβολικά πολλές τσέπες, καλό είναι να τα αποφύγεις για ένα καθημερινό ή special night jacket, ενώ μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να σκεφτείς και για το χρώμα, μιας και μπορείς να ξεκινήσεις από ένα καφέ ή να σταθείς στο μαύρο και safe χρώμα που προτιμούν αρκετά αρσενικά. 

Τέλος, μην ξεχνάς πως απαραίτητο είναι το δερμάτινο jacket σου να έχει την κλασσική γραμμή που όλοι έχουμε αγαπήσει. Προσοχή! Αν σκέφτεσαι να γίνεις ένας δεύτερος Γαρδέλης ή Ψάλτης με το δερμάτινό σου να σακουλιάζει σαν ένα φούτερ λίγο μεγαλύτερό σου που δεν σε τρελαίνει αλλά σε κρατάει ζεστό τον χειμώνα, τότε just... DON'T!
Από το Blogger.