Αυτοί είναι οι πιο καλοντυμένοι άντρες της εβδομάδας
Είναι διάσημοι και παραδίδουν τα δικά τους μαθήματα style σε κάθε τους εμφάνιση. Δείτε λοιπόν, ποιοι διάσημοι κέρδισαν τη δική τους θέση στο Countdown με τους πιο καλοντυμένους άντρες της εβδομάδας.


Eddie Redmayne

Ο πολυαγαπημένος Βρετανός ηθοποιός, χωρίς αμφιβολία, έχει κατακτήσει τις λίστες με τους πιο καλοντυμένους άντρες του πλανήτη και όχι άδικα. Σήμερα, βρίσκεται στη δική μας λίστα και μάλιστα στην πρώτη θέση για την εμφάνισή του σε ιπποδρομίες με τη σύζυγό του. 


Luke Evans
Στη δεύτερη θέση της λίστας μας, βρίσκεται ο διάσημος ηθοποιός Luke Evans, για την εμφάνισή του σε κοσμικό φιλανθρωπικό γκαλά στο Λονδίνο. Αυτή τη φορά ο Evans, απέδειξε πως τα πουκάμισα με φραμπαλάδες, μπορούν να γίνουν η Νο1 μόδα αυτής της σεζόν και ας έρχονται από τη δεκαετία του 70.

Dev Patel
Το περσινό φαβορί των Oscars, Dev Patel και πρωταγωνιστής του film Lion, αυτή την εβδομάδα μας έμαθε πώς να φορέσουμε κοστούμι χωρίς γραβάτα χωρίς όμως να χάσουμε το formal style που θέλουμε να πετύχουμε.

Justin TherouxΟ ηθοποιός Justin Theroux, εμφανίστηκε έτσι ακριβώς σε αεροδρόμιο του Los Angeles. Προσπάθησε όμως να συνδυάσει τρία fashion trends της σεζόν, αλλά με μόλις 90% επιτυχία, κάτι που τον φέρνει στην τελευταία θέση της λίστας, μόνο και μόνο διότι γνωρίζει τουλάχιστον την ύπαρξη των μεταλλικών αποχρώσεων, τον φουσκωτών μπουφάν, αλλά και κοντών jackets. Sorry Justin!
Από το Blogger.