Αφαίρεσε το γκρι χρώμα από την χρωματική παλέτα της γκαρνταρόμπας σου και επένδυσε σε πιο χρωματιστά outfitsΜπορεί ή εποχή που διανύουμε να είναι εκείνη που το γκρι ζει και βασιλεύει στην χρωματική παλέτα του κάθε outift, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο μουντός καιρός θα έρθει και στο ντύσιμο που θα επιλέξεις για τον χώρο εργασίας σου ή την βραδινή σου έξοδο ή ακόμη και την απογευματινή σου βόλτα  για ψώνια.

Χωρίς καμία αμφιβολία, το να φορέσεις έντονα χρώματα τους καλοκαιρινούς μήνες είναι παιχνιδάκι. Το δύσκολο κομμάτι όμως έρχεται όταν η εποχή απαιτεί να ενσωματώσεις το χρώμα που αγαπάς και τους χειμερινούς μήνες. Αυτή η εποχή είναι σίγουρα η πιο κομψή εποχή στον γαλαξία της μόδας. Τα χρώματα μπορούν να αναδείξουν την καλαισθησία εκείνου που το φοράει και να κάνουν όλα τα σύνολα να δείχνουν αυτομάτως πιο ενδιαφέροντα, κυρίως τον χειμώνα.
Μην φοβηθείς να επιλέξεις έντονα χρώματα, όπως ο πορτοκαλί. Σίγουρα, το πορτοκαλί παλτό είναι εξαιρετικά κομψό, αλλά παράλληλα είναι και τρομερά δύσκολο να πετύχεις στην αγορά κάποιο σε καλή τιμή αλλά και από καλή ποιότητα, ώστε να μην φαίνεται μίζερο και θαμπό. Καλό λοιπόν είναι να περιοριστείς σε άλλα ρούχα με χρώμα, που θα φορεθούν μέσα από τα πανωφόρια σου, αυτούς τους μήνες. Όπως τα πουλόβερ, ή οι ζακέτες, που χωρίς καμία αμφιβολία προσδίδουν ένα ύφος σοφιστικέ. Αν δεν έχεις κάτι τέτοιο στην γκαρνταρόμπα σου και ούτε σκοπεύεις άμεσα να το αποκτήσεις, προσπάθησε τουλάχιστον να ζωντανέψεις κάπως τα πράγματα με ένα χρωματιστό t-shirt ή polo shirt. Αν μη τι άλλο, θα το φοράς χειμώνα – καλοκαίρι.


Από το Blogger.