4 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις τατουάζ


Ένα καλοφτιαγμένο και σωστά σχεδιασμένο τατουάζ, μπορεί να γίνει ένα κόσμημα πάνω στο κορμί σου. Ένα όμως πρόχειρο τατουάζ μπορεί να σε βάλει σε μεγάλους μπελάδες..Αποφάσισες λοιπόν να κάνεις τατουάζ; Το ήθελες πάντα, αλλά δεν έβρισκες ποτέ την κατάλληλη στιγμή; Και τώρα που βρήκες το θάρρος και τον χρόνο τί κάνεις; Φυσικά και δεν τρέχεις στο πιο κοντινό τατουατζίδικο για να το κάνεις. Αρχικά κάνεις την έρευνά σου. Βρες τον κατάλληλο καλλιτέχνη στον κατάλληλο χώρο. Δεν θέλεις να "τρυπηθείς" σε ένα βρώμικο υπόγειο με έναν χάλια φωτισμό, άρα φρόντισε να βρεις το κατάστημα που τηρεί πιστά τους κανόνες υγιεινής και όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό για να βγει ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Εννοείται πως πρέπει να ψάξεις καλά τον καλλιτέχνη που θα σου κάνει το τατουάζ. Τσέκαρε προηγούμενες δουλειές του και βρες ένα στυλ που σου αρέσει και ταιριάζει στην ιδέα που έχεις στο μυαλό σου. Μην κάνεις το λάθος να ψάξεις στην πλατφόρμα της Google για το δικό σου τατουάζ. Εκεί βρίσκονται όλα όσα έχουν κάνει όλοι και εσύ πρέπει να αναζητήσεις το διαφορετικό. Τα βιβλία είναι μια εξαιρετική πηγή και τα περιοδικά με τατουάζ είναι ακόμη καλύτερα για να πάρεις μπόλικες ιδέες. Μόνο οι πιο ικανοί καλλιτέχνες δημοσιεύονται σε αυτά τα περιοδικά, οπότε θα δεις τα καλύτερα σχέδια που κυκλοφορούν στην αγορά.

Σκέψου το μέλλον! Σκέψου μακροπρόθεσμα το σχέδιο που θα επιλέξεις. Είναι κάτι που θα σε κάνει χαρούμενο να το φοράς πάνω στο κορμί σου σε 5 χρόνια από τώρα; Σε 25; Αν ναι, τότε μην το καθυστερείς. Αν όχι, τότε μάλλον πρέπει να ξανασκεφτείς το σχέδιο που έχεις επιλέξει.

Ο καλλιτέχνης που επέλεξες ξέρει πολλά περισσότερα από σένα. Αν σου πει κάτι που δεν του αρέσει τότε το καλύτερο είναι να τον ακούσεις και αναλόγως προχωράς. Αν δεν σου αρέσει η συμβουλή του, δεν σε αναγκάζει κανένας να την δεχτείς, αλλά να θυμάσαι πως η προτεραιότητα του καλλιτέχνη είναι να να σου δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και όχι κάτι μέτριο.
Από το Blogger.