3 λάθη που πρέπει να αποφύγεις όταν αγοράσεις ένα κοστούμι
Αν και εσύ τοποθέτησες ένα νέο κοστούμι στη ντουλάπα σου, θα πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις ένα από τα τρία λάθη, που πολλοί είναι εκείνοι που τα κάνουν με τα νέα τους κοστούμια. 

Αρχικά λοιπόν, κόψε τις κλωστές που υπάρχουν στο πίσω μέρος από το σακάκι, γιατί πολλοί είναι εκείνοι που τις αφήνουν. Οι συγκεκριμένες κλωστές, που συνήθως σχηματίζουν ένα Χ, βοηθάνε το ύφασμα να μην τσαλακωθεί  κατά τη διαδικασία μεταφοράς του προς τα καταστήματα. Αυτές οι κλωστές πρέπει να αφαιρεθούν, γιατί αν δεν τις αφαιρέσεις, μπορεί να καταστρέψουν το ύφασμα από το κοστούμι καθώς θα το τραβήξουν με την κίνηση και θα δημιουργήσουν σημάδια.

Προσοχή! Μην κόψεις τις κλωστές στις τσέπες. Οι τσέπες είναι κλειστές και ραμμένες, ώστε το ύφασμα να στρώνει καλύτερα και να μην βάζουν όσοι δοκιμάζουν το κοστούμι σε ένα κατάστημα τα χέρια τους στις τσέπες και χαλάσουν τη γραμμή του. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να ανοίξεις την τσέπη στο πέτο για να τοποθετήσεις ένα μαντήλι και τίποτε άλλο.

Τέλος, μην ξεχνάς πως ένα καλό κοστούμι, για να διατηρήσει τη γραμμή του θα πρέπει να είναι κρεμασμένο σε μια σωστή και καλή κρεμάστρα με το σωστό μέγεθος. Ούτε πιο φαρδιά, αλλά και ούτε πιο στενή από το κοστούμι.


Από το Blogger.