3 νησιά στην Ελλάδα που μπορείς να τα αγοράσεις αν σου περισσεύουν μερικά εκατομμύρια
Θέλεις να ζήσεις σαν ένας δεύτερος "Ωνάσης" και να έχεις το δικό σου νησί εδώ στην Ελλάδα; Μάλλον μπορείς. Αν φυσικά έχεις μερικά εκατομμύρια στην άκρη. Αλλιώς μπορείς να τα θαυμάσεις από μακριά, ή έστω να τα νοικιάσεις...

Πιο συγκεκριμένα, έξι ελληνικά νησιά διατίθεται προς πώληση από μεγάλη εταιρεία και μεταξύ αυτών, βρίσκεται και το νησί που φημολογούνταν πως είχε αγοράσει ο Johnny Depp πριν λίγα χρόνια. Κάνε ένα μικρό check στο budget σου και δες την λίστα που ακολουθεί:


Στον κόλπο της Κορίνθου, 1,5 χιλιόμετρα περίπου από την Ιτέα και σε μικρή απόσταση από τους Δελφούς, θα βρεις το νησί "Άγιος Αθανάσιος". Η τιμή του ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ και το νησί έχει έκταση 10.800 τετραγωνικά μέτρα τα οποία περιλαμβάνουν πεύκα, ελιές και ένα μικρό εκκλησάκι για να μην χρειάζεται να διασχίσεις τη θάλασσα για να ανάψεις και ένα κερί.Μπορεί οι φήμες να ήθελαν για ιδιοκτήτη της "Στρογγυλής" τον Johnny Depp, αλλά το πωλητήριο παραμένει. Η "Στρογγυλή" βρίσκεται στα βόρεια Δωδεκάνησα, κοντά στους Λειψούς και την Πάτμο. Για να την αποκτήσεις πρέπει να δώσεις το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2,500.000 ευρώ.Τώρα, το νησί της γιόγκα μπορεί να γίνει δικό σου. Βρίσκεται ανάμεσα στην Εύβοια και στην ηπειρωτική Ελλάδα και ονομάζεται "Αργυρονήσι". Η τιμή μίσθωσης ξεκινά από 1.186 ευρώ το άτομο την εβδομάδα και η διαμονή σου εκεί περιλαμβάνει δύο μαθήματα γιόγκα την ημέρα και τρία υπέροχα γεύματα. Από το Blogger.