3 λόγοι που οι άντρες χωρίς μαλλιά αρέσουν στις γυναίκες
Μπορεί κανείς να μη θέλει να βλέπει τα μαλλιά του να τον αποχαιρετούν, αλλά τελικά όπως φαίνεται, έχει και τα θετικά του. Δες 3 λόγους που οι άντρες χωρίς μαλλιά αρέσουν περισσότερο στον γυναικείο πληθυσμό.


Αρχικά πρέπει να το παραδεχτούμε. Οι άντρες χωρίς μαλλιά, είναι πάντα στην μόδα. Σε αντίθεση με τις τάσεις της μόδας στα κουρέματα ή στα χτενίσματα και γενικότερα στον κόσμο του HairStyling, το απόλυτα φαλακρό κεφάλι είναι all time classic.

Ο άντρας χωρίς μαλλιά θα παρουσιάσει μία σοβαρότητα που χωρίς αμφιβολία θέλει να έχει κάθε γυναίκα δίπλα της. Μην γελιόμαστε. Το φαλακρό κεφάλι φωνάζει "Είμαι σοβαρός και το φωνάζω γιατί βαρέθηκα να παίζω". Πώς να αντισταθεί μία γυναίκα σε αυτό;

Οι άντρες χωρίς μαλλιά είναι εκείνοι που σώζουν τον κόσμο. Τουλάχιστον στον κινηματογράφο. Οι Jason Statham, Bruce Willis και Billy Zane, είναι η απόδειξη πως οι παραγωγοί του Hollywood κάτι έχουν δει πάνω στην δική τους αρρενωπότητα που ίσως βγάζει η έλλειψη των μαλλιών τους και τους παρουσιάζουν πάντα σε ρόλους προστάτη.
Από το Blogger.