2 λόγοι που θα κάνουν και τους άνδρες να λατρέψουν το κονσίλερΜπορεί το ανδρικό μακιγιάζ να αποτελεί ακόμη ταμπού για ένα μεγάλο ποσοστό, αλλά ένα προϊόν μακιγιάζ που λατρεύουν οι γυναίκες, κατάφερε να γίνει η απόλυτη ανδρική λατρεία.

Ο λόγος φυσικά για το κονσίλερ, το οποίο μάλιστα κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά σε συσκευασίες που απευθύνονται αποκλειστικά στο ανδρικό κοινό. Αξίζει να σημειωθεί πως πολλές εταιρείες που ασχολούνται με την υγεία του δέρματος, έχουν δημιουργήσει προϊόντα unisex. 

Βέβαια, πολλοί θα σκεφτούν ότι μετά το κονσίλερ έρχονται και άλλα προϊόντα μακιγιάζ αποκλειστικά για άνδρες και θα αρχίσουν να σχολιάζουν αρνητικά την συγκεκριμένη κίνηση, αλλά όχι. Αν δεν είσαι ροκ σταρ, καλύτερα να μην τα χρησιμοποιήσεις τα υπόλοιπα.

Σήμερα λοιπόν, το thisisjustlife.gr σου δίνει 2 λόγους για να λατρέψεις και εσύ το κονσίλερ και να το κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου.

1. Καλύπτει τους μαύρους κύκλους. Αν έχεις έντονους μαύρους κύκλους κάτω μάτια, τότε ένα κονσίλερ σε τόνο λίγο πιο ανοιχτό από το δέρμα σου, θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σου και θα σε βοηθήσει να τους εξαφανίσεις. Εξάλλου ποιος θέλει να μοιάζει σαν κουκουβάγια την επόμενη μέρα στο γραφείο; 

2. Αν ακόμη θεωρείς πως το κονσίλερ είναι ένα καθαρά γυναικείο προϊόν, τότε πρέπει να ξέρεις πως μπορεί και καλύπτει τα σημάδια και τις κοκκινίλες από το ξύρισμα. Είναι γνωστό, πως πολλοί άνδρες εμφανίζουν έντονα αντιαισθητικά σημάδια μετά το ξύρισμα. Πέρα από το ότι θα πρέπει να επιλέξεις ένα καλό after shape balm που θα περιορίσει τις κοκκινίλες, ένα κονσίλερ στο ίδιο χρώμα με το δέρμα σου, θα σε βοηθήσει να εξαφανίσεις αμέσως τέτοια σημάδια.
Από το Blogger.