Το I-Land του Netflix είναι το Lost με μία γερή δόση επιστημονικής φαντασίας
Η νέα σειρά του Netflix με τίτλο "I-Land" είναι διαθέσιμη στην ελληνική πλατφόρμα και ακολουθεί την ζωή πέντε ανθρώπων που ξυπνούν σε ένα νησί χωρίς να γνωρίζουν ούτε ποιοι είναι, αλλά και ούτε πώς βρέθηκαν εκεί.


Η σειρά μετρά μόνο μία σεζόν στο ενεργητικό της, που όμως είναι αρκετή για να ολοκληρώσει την ιστορία της Τσέις, η οποία συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα προσομοίωσης που δίνει μία δεύτερη ευκαιρία σε εγκληματίες που φλερτάρουν με τη θανατική ποινή.

Μπορεί κανείς να μην γνωρίζει τίποτα για τον εαυτό του και τους υπόλοιπους κατοίκους του νησιού, αλλά σιγά σιγά οι αναμνήσεις τους επιστρέφουν και ο κάθε ένας βιώνει το δικό του δράμα, για όλα όσα έκανε στο παρελθόν, δίνοντας και στους τηλεθεατές μία εξήγηση για όσα ήδη είχε κάνει.

Οι σεναριογράφοι φρόντισαν να δίνουν λίγα λίγα τα στοιχεία στους θεατές, οι οποίοι εύκολα γίνονται ένα με τους πρωταγωνιστές, αφού καλούνται να αντιληφθούν όσα συμβαίνουν, παράλληλα με τα γεγονότα που παρακολουθούν. Πρόκειται για μία καλογυρισμένη σειρά, με λίγα εφέ που όμως δίνουν την δική τους πινελιά στο κάθε ένα, με αποκορύφωμα την εξελιγμένη τεχνολογία που παρακολουθούμε στα τελευταία τρία επεισόδια.

Αγωνία, ελάχιστος τρόμος, μυστήριο. Το Netflix κατάφερε να πετύχει ξανά.


Από το Blogger.