Το είδαμε & αυτό: Influencer "έστησε" τροχαίο ατύχημα για να βγάλει λεφτά
Στην εποχή της απόλυτης κυριαρχίας των social media έχουμε δει πως πολλοί προσπαθούν να γίνουν influencers ενώ κάποιοι κάνουν ακραία πράγματα για να κερδίσουν μερικά likes και φήμη.


Πολλά είχαμε δει μέχρι σήμερα, αλλά το σίγουρο είναι ότι ποτέ δεν είδαμε κάποιον να "στήνει" ένα τροχαίο δυστύχημα για να πάρει περισσότερα likes και να διαφημίσει και την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται. 

Ο λόγος για την Tiffany Mitchell από τις ΗΠΑ, η οποία στα τέλη του περασμένου μήνα ανέβασε στα social media μια σειρά από φωτογραφίες, που έδειχναν πως η νεαρή είχε ένα τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή της. Η ίδια έχει διαγράψει αυτές τις φωτογραφίες από το Instagram,  ενώ αναγκάστηκε να κάνει "ιδιωτικό" και το προφίλ της για να αποφύγει τον ορυμαγδό σχολίων που δέχεται, αφού χιλιάδες την κατηγορούν πως σκηνοθέτησε το τροχαίο για να βγάλει λεφτά.Ας δούμε όμως τα πράγματα πιο αναλυτικά. Πολλοί χρήστες των social media παρατήρησαν πως η Tiffany όχι μόνο δείχνει να μην έχει πάθει απολύτως τίποτα, αλλά σε μια από τις φωτογραφίες έχει τοποθετήσει σε εμφανές σημείο, μπουκαλάκια με νερό συγκεκριμένης εταιρείας και την κατηγορούν πως το έκανε για να  βγάλει λεφτά από την εν λόγω εταιρεία. Η ίδια, όπως είναι φυσικό, ισχυρίζεται πως δεν έχει πάρει λεφτά για αυτή την ανάρτηση και πως δεν έχει συνεργασία με καμιά εταιρεία και πως στο συγκεκριμένο ατύχημα όντως τραυματίστηκε, αλλά ελαφρά γιατί φορούσε το κράνος της.Όμως, χιλιάδες συνεχίζουν να μην την πιστεύουν και σχολιάζουν πως είναι αδιανόητο κάποιος, ακόμα και για πλάκα, να προσποιείται πως είχε τροχαίο ατύχημα με μηχανή, ενώ αναφέρουν πως το όλο σκηνικό δεν ήταν στημένο, αφού λένε πως κανένας νορμάλ άνθρωπος δεν κάνει φωτογράφηση ενώ έχει μόλις εμπλακεί σε τροχαίο!
Από το Blogger.