Νέα scrubs προσώπου από την L'Oréal Paris, αποκλειστικά για sugar addicts
Η αγαπημένη σου καθημερινή συνήθεια γίνεται η ζάχαρη και τα νέα scrubs προσώπου από την L'Oréal Paris, που προσφέρουν βαθιά απολέπιση της επιδερμίδας και υπέροχα απαλή όψη προσώπου...


Και φυσικά δεν πρέπει να έχεις κανένα παράπονο! Το www.thisisjustlife.gr σου παρουσιάζει αναλυτικότατα τα νέα προϊόντα που θα μπουν στο νεσεσέρ σου και δεν πρόκειται να βγουν μέχρι το ημερολόγιο να δείξει 1η Σεπτεμβρίου και να βρεθείς και πάλι στο γραφείο σου.

Όποιο είδος απολέπισης και εάν χρειάζεται η επιδερμίδα σας, η L’Oréal Paris σας δίνει τη λύση με τα sugar scrubs: Θρέψη, καθαρισμός και λάμψη για την πιο ανανεωμένη επιδερμίδα, με φυσικά αποτελέσματα σε λιγότερο από 7 ημέρες.

Glow ScrubΜε 40% περιεκτικότητα σε ζάχαρη συνδυάζει την απολεπιστική δράση τριών σακχάρων με την αντιοξειδωτική δράση του ελαίου των σπόρων σταφυλιού, λειαίνοντας και προσφέροντας λάμψη.

Clearing Scrub
Συνδυάζει 3 είδη φυσικής ζάχαρης με Kiwi Seeds για την καταπολέμηση των ατελειών της επιδερμίδας. Καλό είναι να το χρησιμοποιήσεις σε υγρή επιδερμίδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Nourish ScrubΚαι εδώ μιλάμε για την τελειότητα! Η σύνθεση του συμβάλλει στην απολέπιση και ενυδάτωση του ξηρού δέρματος, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας έως και 96% πιο λεία επιδερμίδα. 
Από το Blogger.