4 χαρακτήρες που θα συναντήσεις σε έναν γάμο
Ένα είναι το μόνο σίγουρο σε αυτή τη ζωή. Αν είσαι κοντά στα 30, τότε τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού σου είναι σίγουρα κλεισμένα από κάποιο γάμο. Και γάμος, σημαίνει κόσμος. Και κόσμος σημαίνει life story στο www.thisisjustlife.gr


Γιατί αγαπημένοι μου, όπως και να το κάνουμε, σε έναν γάμο συναντάς χαρακτήρες που ίσως θα συζητάς με την παρέα σου για αυτούς, μέχρι και τον επόμενο γάμο που θα σε καλέσουν ή ακόμη και τον επόμενο μήνα. Ποιοί είναι όμως οι τέσσερις χαρακτήρες ανθρώπων που δεν πρόκειται να λείψουν ποτέ από έναν γάμο και πάντα θα τους βρίσκεις μπροστά σου;

1. Οι κολλητοί φίλοι των νεονύμφων 

Εντάξει... Είναι απόλυτα λογικό οι κολλητοί φίλοι να είναι καλεσμένοι στο γάμο ενός ζευγαριού. Αυτή τη φορά όμως θα μιλήσουμε για τους κολλητούς - αδέρφια των νεονύμφων που ξεχωρίζουν από μακριά. Φυσικά και δεν είναι ένας συνηθισμένος γάμος για εκείνους. Θα χορέψουν σαν να τους είχανε κλεισμένους σαν την Ελένη από το Κωσταλέξη, θα μεθύσουν, θα αγκαλιάζουν όποιον άγνωστο θείο ή ξάδερφο δουν από το σόι του γαμπρού και της νύφης και θα είναι συνεχώς με ένα σελφοκόνταρο για να κάνουν live μετάδοση στο fb και στο instagram με τίτλο "τους κρεμάσαμε"

2. Εκείνους που έχασε την κουμπαριά

Μην μου πείτε ότι δεν μπορείτε να καταλάβετε ποτέ ποιός είναι αυτός γιατί απλά προφανώς δεν κοιτάτε καλά. Την επόμενη φορά, προσέξτε τον τύπο που δεν θα πιει ούτε σταγόνα, αλλά από την άλλη θα ποτίζει με ότι βρει σε αλκοόλ τον κουμπάρο που του έκλεψε την θέση, με σκοπό να τον ρεζιλέψει. Παράλληλα, εκείνον που έχασε την κουμπαριά, θα τον βρείτε να γυρνάει από τραπέζι σε τραπέζι υποδεικνύοντας τα στραβά που κάνει ο κουμπάρος που του έκλεψε την θέση, ενώ με κάθε ευκαιρία θα αναφέρει πόσο στενοί φίλοι είναι με τον γαμπρό.

3. Ο θείος που έχουμε να τον δούμε και περίπου 15 χρόνια

Αυτόν τον χαρακτήρα του γάμου δεν είναι δύσκολο να τον βρείτε. Επικεντρωθείτε την ώρα που οι νεόνυμφοι περνούν από τραπέζι σε τραπέζι για να ευχαριστήσουν που τους τίμησαν στην πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους. Προσέξτε τα πρώτα τραπέζια που θα κοντοσταθούν. Το καταλάβατε και σεις ε; Ο θείος που έχουμε να τον δούμε περίπου 15 χρόνια, είναι εκείνος που επέμεναν οι γονείς να προσκληθεί και έχει αρπάξει την νύφη από το τούλι και δεν την αφήνει να προσχωρήσει γιατί θυμάται τις παλιές εποχές και εξιστορεί στιγμές με τον γαμπρό όταν εκείνος τον ταχτάριζε στα γόνατά του.

4. Ο φίλος του ζευγαριού που θέλει να φύγει με γκόμενα από το τραπέζι του γάμου

Φυσικά και όλοι έχουμε έναν φίλο που έχει μείνει μπακούρι από μία σχέση πολύ πρόσφατα, που άλλαξε την λίστα του γάμου τελευταία στιγμή γιατί η γκόμενα τον παράτησε για έναν barman που γνώρισε στην Μύκονο και είναι αποφασισμένος στον επόμενο γάμο να μην είναι μόνος. Έτσι λοιπόν, εντοπίζει ένα top5 από τα θηλυκά της λίστας των καλεσμένων και ξεκινάει το παιχνίδι του με σκοπό να δικαιωθεί και να καταλάβει ότι ακόμη περνάει η μπογιά του.

Από το Blogger.