3 πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν γίνεις 40 ετών
Στα 40 έχεις οικογένεια. Έχεις υποχρεώσεις. Και επίσης, η άδειά σου αρκεί μόνο για μία μικρή ξεκούραση στο σπίτι γιατί τα δάνεια και τα έξοδα δεν σε αφήνουν να κάνεις τίποτε άλλο. Δεν ήρθε η ώρα πιστεύεις, να βάλεις μερικούς στόχους που πρέπει να πετύχεις πριν σβήσεις και τα 40 κεράκια τη τούρτας σου;


Μάθε μία ακόμη ξένη γλώσσα

Γιατί το βιογραφικό σου να γράφει μόνο "αγγλικά"; Τώρα ίσως πρέπει να μάθεις μία ακόμη γλώσσα. Ρώσικα για παράδειγμα. Θα την μάθεις για να διαβάσεις Ντοστογιέφσκι στο πρωτότυπο, να δεις μια ταινία του Μιχαλκόφ χωρίς υπότιτλους, ή ότι άλλο θέλεις εσύ.

Φύγαμε για κάμπινγκ

Ναι εντάξει, ίσως τα 20χρονα να τρελαίνονται τόσο πολύ με το κάμπινγκ, αλλά εσύ είσαι δύο 20χρονα μαζί σε ένα πακέτο. Πάρε μια φτηνή σκηνή, ένα υπόστρωμα και λίγο φαγητό και πήγαινε ένα διήμερο κάτω από τα αστέρια μόνος σου. Θα σε χαλαρώσει. Αν όχι, γύρνα πίσω και κάτσε στο μπαλκόνι με τα σουβλάκια από το γυράδικο της γειτονιάς. Δεν τρέχει και τίποτα.

Ακολούθησε τα πιο τρελά φεστιβάλ του πλανήτη

Μπες στο Instagram και διάλεξε τις πιο τρελές φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τα φεστιβάλ ολόκληρου του πλανήτη. Όποια θεωρείς την πιο τρελή, εκεί πρέπει να πας. Για παράδειγμα στο  La Tomatina πετάνε ντομάτες.  Στην Παμπλόνα σε κυνηγούν οι ταύροι στα δρομάκια. Στο Cheese-Rolling κουτρουβαλάνε την πλαγιά ακολουθώντας ένα κεφάλι τυρί. Δοκίμαστε έστω κάτι από αυτά.
Από το Blogger.