Γιατί η Sandra Bullock μας έκανε να θέλουμε να... μιλήσουμε στη μαμά μας (video)
Η 54χρονη σταρ έλαμψε στα φετινά MTV Movie & TV Awards, όπου και κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο της "πιο τρομακτικής ερμηνείας" για το ρόλο της στο θρίλερ Bird Box, μια παραγωγή του Netflix που σημείωσε τεράστια επιτυχία και έφτασε να προκαλέσει μέχρι και το διαδικτυακό Bird Box Challenge, με χιλιάδες άτομα να κλείνουν τα μάτια τους και να προσπαθούν να κάνουν διάφορα πράγματα χωρίς να βλέπουν.

Η ίδια, όταν παρέλαβε το βραβείο της, αφού το αφιέρωσε στα δύο της παιδιά, συνέχισε το λόγο της με το να εξηγεί πως η ταινία αφορά την οικογένεια. Αξίζει να σημειωθεί πως στην ταινία, υποδύεται μία μητέρα η οποία προστατεύει δύο παιδιά, εκ των οποίων το ένα από τα δύο δεν είναι δικό της. "Ήθελα να σας δείξω πως είναι η οικογένεια. Καμιά φορά γεννιέσαι σε μια οικογένεια, μερικές φορές πρέπει εσύ να αναζητήσεις να βρεις την οικογένειά σου, άλλες φορές σε βρίσκει αυτή, αλλά δεν έχει σημασία το πως δημιουργείται μια οικογένεια, γιατί όταν η οικογένεια σχηματιστεί και ενωθεί, μετά η οικογένεια είναι αυτό για το οποίο μάχεσαι και αυτό που θες να προστατεύσεις. Και αυτό που είδατε στο φιλμ, είναι τι μπορεί να κάνει η μητέρα σας για εσάς", ανέφερε η διάσημη ηθοποιός.

Όπως είναι φυσικό, τα λόγια της Bullock άγγιξαν πολλούς και το twitter γέμισε με εκατομμύρια σχόλια χρηστών που έλεγαν πως όταν άκουσαν το λόγο της Bullock έβαλαν τα κλάματα και πήραν τηλέφωνο τις μαμάδες τους για να τους πουν πόσο τις αγαπούν! 


Από το Blogger.