3 προορισμοί για κάθε γαμήλιο γούστο
Χωρίς αμφιβολία, το ταξίδι του μέλιτος, δεν μπορεί να είναι ένα ακόμη ταξίδι ενός ζευγαριού. Πρέπει να έχει κάτι το ξεχωριστό και σίγουρα, αυτό μπορεί να το καταφέρει το γερό "budget" που συνηθίζεται να αποθηκεύεται στις τσέπες του ζευγαριού. Αν λοιπόν συζητάς με τον/την σύντροφό σου για το ταξίδι του μέλιτος, καλό είναι να συμβουλευτείς και τη λίστα του thisisjustlife.grΒενετία


Η πόλη του έρωτα, του απόλυτου ρομαντισμού, που σίγουρα πρέπει να την επισκεφτείς όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί η πόλη σιγά βυθίζεται ολοένα και πιο απειλητικά κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα να μην σου μένουν και πολλά περιθώρια. Χτισμένη πάνω σε 118 νησιά τα οποία χωρίζονται μεταξύ τους με κανάλια αλλά και γέφυρες, η πόλη με τις χιλιάδες γόνδολες είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές ενός νιόπαντρου ζευγαριού.


Τόκιο


Για πολλούς η πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, θεωρείται πως είναι η γη της επαγγελίας για τους tech freaks, μιας και η τεχνολογία μπορεί να πει κανείς πως εξελίσσεται εκεί καθημερινά. Αν είστε ένα ζευγάρι gadgetάκηδων, τότε σίγουρα ξέρετε τις περισσότερες επιλογές σας. Αυτό όμως που σίγουρα δεν γνωρίζετε, είναι πως το Τόκιο είναι η πόλη με τα περισσότερα εστιατόρια που κατέχουν το αστέρι Michelin, ενώ τα φεστιβάλ που διοργανώνονται καθημερινά είναι αμέτρητα και σίγουρα θα σας διασκεδάσουν.


Μεξικό


Το Μεξικό είναι αναμφισβήτητα ένας προορισμός για να κάνεις μαζί με τον/την σύντροφό σου ένα ταξίδι ζωής. Ένα σκηνικό υπέροχης άμμου και κρυστάλλινων νερών θα βρείτε στο τροπικό Playa del Carmen του Μεξικό, με καταρράκτες που θυμίζουν πλάνα από ταινίες και μνημεία των Μάγιας που είναι καλύτερα να τα θαυμάσετε από κοντά, από ότι στο National Geographic.
Από το Blogger.