Το "The Project Garments" είναι το e-shop για εσένα που θέλεις να είσαι πάντα στη μόδα
Το "The Project Garments" δεν είναι ένα e-shop για κάποιο συγκεκριμένο τύπο αρσενικού. Εκεί θα βρεις από ρούχα από βιολογικό βαμβάκι, κάμερες Polaroid, μέχρι και ενυδατική κρέμα για την γενειάδα σου...


Ο ιδρυτής του, Περικλής Γεωργόπουλος, δημιούργησε το "The Project Garments" με έναν απλό σκοπό. Να γεμίσει το χάσμα στην ελληνική αγορά μόδας για ανδρικά ρούχα. Και εκείνος το γνωρίζει καλά, μιας και έχει μετρήσει 11 χρόνια στο Μιλάνο, καθώς και εργάζονταν για τη Louis Vuitton.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα προϊόντα του "The Project Garments", έφτασαν και στη διεθνή αγορά και πιο συγκεκριμένα, το 80% είναι στο εξωτερικό – εκ των οποίων το 60% βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

"Οι άνθρωποι δεν θέλουν να επισκεφτούν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα όταν ψωνίζουν - θέλουν όλα σε ένα μέρος, γι 'αυτό στοχεύσαμε σε μια εμπειρία που κάνει στροφή 360 ° στις αγορές", αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Περικλής Γεωργόπουλος. 

Έτσι λοιπόν, αρχικά, άρχισαν να προσθέτουν αξεσουάρ που οι πελάτες τους ήθελαν και που σκέφτονταν ότι θα ταιριάζουν με τα ρούχα. Στη συνέχεια, προστέθηκαν περισσότερα πράγματα, όλα από κορυφαίες μάρκες ποιότητας. Σήμερα, το "The Project Garments" έχει ότι χρειάζεται ένα αρσενικό που σέβεται τον εαυτό του.
Από το Blogger.