Το πιο κομψό ξενοδοχείο του Βελγίου έχει δωμάτια με τίτλο "Το Γράμμα" & "Η Σφραγίδα"
Το Βέλγιο υποδέχθηκε πριν από λίγες μέρες στη ζωή του, ένα ξενοδοχείο ιστορικής σημασίας που έχει ήδη καταφέρει να αφήσει το σημάδι του και μάλιστα από το 1898...


Σήμερα λοιπόν, ταξιδεύουμε στο Βέλγιο και στο ξενοδοχείο "1898 The Post", ένα εντυπωσιακό κτίριο που σχεδιάστηκε το 1898 και αρχικά άνοιξε τις πόρτες του, ως ταχυδρομείο, το 1909. Η λειτουργία του ως ταχυδρομείο ολοκληρώθηκε το 2001, ενώ 17 χρόνια αργότερα, το "The Post" μεταμορφώθηκε και άνοιξε και πάλι τις πύλες του ως ένα κομψότατο ξενοδοχείο 38 δωματίων, το οποίο σε ταξιδεύει σε αρχιτεκτονικές του παρελθόντος, με ξεχωριστά δωμάτια που το καθένα έχει και κάτι διαφορετικό να σου πει.Τα δωμάτια ονομάζονται "The Stamp" (Η Σφραγίδα), "The Letter" (Το Γράμμα) και "The Postcard" (Η Η Καρτ Ποστάλ). Επίσης, εκεί θα συναντήσεις και ένα ακόμη δωμάτιο, το οποίο ιμά τις άμαξες με τα άλογα που μετέφεραν κάποτε την αλληλογραφία από και προς το ταχυδρομείο.

Το κτίριο διαθέτει το δικό του πύργο ρολογιού ύψους 54 μέτρων, στον οποίο φιλοξενείται και το ακριβότερο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Πρόκειται για μια οκταγωνική μεζονέτα με θέα 360 μοιρών σε όλη την πόλη.


Από το Blogger.