Πρώτο ραντεβού στο σπίτι με ταινία: Οι ταινίες που θα σε πάνε στο... καληνύχταΤον τελευταίο χρόνο περίπου, πολλές φορές ακούω πως η νέα μόδα για το πρώτο ραντεβού είναι η ταινία και οι πιο χαλαρές καταστάσεις. Το συγκεκριμένο είδος λοιπόν πρώτου ραντεβού, έχει τους δικούς του κινδύνους. Εσύ πιστεύεις ότι έχεις επιλέξει την κατάλληλη ταινία για απόψε;

Δεν πιστεύω πως σκέφτηκες ποτέ ότι το "Ολέθρια Σχέση" θα οδηγήσει σε σχέση, γιατί στα μέσα της ταινίας θα βρίσκεστε ήδη στα πατώματα και το επόμενο πρωί θα συνειδητοποιήσετε πως απλώς κάνατε ένα one night stand. Από την άλλη τώρα, το Μπέογουλφ δεν το λες και "Η καλύτερη ταινία" για πρώτο ραντεβού. Ένας τύπος που έχει σφάξει την μισή ήπειρο και μετά χαίρεται σαν την Χάιντι στο βουνό δεν δημιουργεί και τόσο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Χθες άκουσα από μία φίλη, πως είδαν το "Τελευταίο σπίτι στα αριστερά". Ε γιατί; Γιατί; Γιατί να δείτε στο πρώτο ραντεβού μία ταινία όπου ο φονιάς χαίρεται από το πρώτο λεπτό και όμορφες κοπέλες καταλήγουν βιασμένες και μετά σφαγμένες σαν γαλοπούλα σε τραπέζι Χριστουγέννων; Εκτός αν ο τύπος ήθελε να το παίξει "Θα σε προστατέψω εγώ γλυκιά μου από τον φόβο" και να βρει την κατάλληλη στιγμή να σε πάρει αγκαλιά. Εκεί τον αφήνουμε να διαλέξει εκείνος την ταινία.

Εμένα βέβαια μου είχε τύχει και κάτι διαφορετικό. Το ''Faces of death" το έχετε δει; Αν όχι, μην το δείτε στο πρώτο ραντεβού. Εγώ τουλάχιστον έκανα να κοιμηθώ τρία βράδια, ενώ όσο ήμουν στο ραντεβού νόμιζα πως μετά θα ενσαρκώσουμε μία από τις αληθινές εκτελέσεις που δείχνει η ταινία, με αποτέλεσμα να ψάχνω αφορμές για να πηγαινοέρχομαι στο σπίτι, σαν την μάνα μου όταν βγήκα για πρώτη φορά έξω το βράδυ.

Τέλος, καλό θα ήταν να αποφύγετε τις ρομαντικές ταινίες. Ή θα σας περάσει για κάποιον που θα ζητήσει γάμο στον πρώτο μήνα ( μου έχει τύχει ) ή απλά έναν τόσο ευαίσθητο που στο τέλος θα τον εκμεταλλευτεί στο έπακρο και θα έχει και δίκιο.
Από το Blogger.