Πόσο κοστίζει το πιο ακριβό ρομαντικό δείπνο στον κόσμο;
Κι όμως, το πιο ακριβό ρομαντικό δείπνο δεν έχει στο κόστος του μόνο τρία ψηφία.


Ένα εστιατόριο στη Σιγκαπούρη ανακοίνωσε πως προσφέρει πλέον την υπέρτατη χλιδάτη εμπειρία του να απολαύσεις ένα ρομαντικό δείπνο. Όσο για την αξία του, καλό θα ήταν να έχετε υπολογίσει αυτό το γεύμα χρόνια πριν ή να ξεκινήσετε να ζητάτε χρήματα από γνωστούς μήπως και τα μαζέψετε, γιατί αγγίζει μέχρι και τα 2 εκατομμύρια δολάρια.

Ναι! Καλά διαβάσατε! Και πριν αρχίσετε να απορείτε, το This is Just Life σας ενημερώνει πως η αυξημένη τιμή δεν οφείλεται στο λουκούλειο γεύμα που θα απολαύσετε, αλλά γιατί η όλη εμπειρία περιλαμβάνει και άλλες εξαιρετικές δράσεις, παροχές και δώρα.

Το πανάκριβο δείπνο διαρκεί συνολικά 8 ώρες και το προσφέρει το εστιατόριο CÉ LA VI Singapore, που βρίσκεται στη Σιγκαπούρη. Δείτε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε:

Η βραδιά ξεκινά με μία πτήση με ελικόπτερο, διάρκειας 45 λεπτών πάνω από την πόλη της Σιγκαπούρης, συνεχίζεται με βόλτα με Rolls Royce, η οποία σας μεταφέρει σε ιδιωτικό υπερπολυτελές σκάφος με το οποίο κάνετε μία μίνι κρουαζιέρα.

Αμέσως μετά, φτάνετε στο σημείο του δείπνου, όπου ο χώρος έχει στολιστεί με 10.000 κόκκινα τριαντάφυλλα και έχει διακοσμηθεί με έπιπλα που έχουν φτιαχτεί ειδικά για εσάς με βάση το προσωπικό σας γούστο. 

Το δείπνο περιλαμβάνει 18 πιάτα και εκτός από τα πανάκριβα σερβίτσια θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τα δικά σας προσωπικά chopsticks που φέρουν διαμάντια και γράφουν το όνομά σας. 

Φυσικά υπάρχει ζωντανή μουσική, ενώ η βραδιά ολοκληρώνεται με την εμφάνιση ενός δαχτυλιδιού με ένα πανάκριβο μπλε διαμάντι, το οποίο δαχτυλίδι κάποτε το είχε φορέσει στο ίδιο εστιατόριο η ηθοποιός Jane Seymour. 


Από το Blogger.