Ποιο social media είναι καλύτερο για dating;
Άσε για λίγο στην άκρη το Tinder. Ήρθε η ώρα να μάθεις πώς θα διαχειριστείς τα social media που ήδη έχεις ενεργά για να κάνεις το τέλειο dating μέσω διαδικτύου...


Snapchat


Το app που απενοχοποίησε την αποστολή γυμνών φωτογραφιών σε αγνώστους στο 100% είναι το κατεξοχήν μέσο για να ξεκινήσεις μία συνομιλία χωρίς δεσμεύσεις για πρώτο, δεύτερο, τρίτο, τέταρτο και πέμπτο ραντεβού. Προσοχή! Οι έξοδοι από το snapchat δεν είναι και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Instagram


Εκεί που ο καλλιτέχνης βγήκε στη στεριά και οι ρομαντικές ψυχές της παρέας βρήκαν το σπίτι τους. Εδώ έχουμε διάρκεια. Μπορεί στο snapchat να στείλεις μία φωτογραφία και το βράδυ να βγεις ραντεβού, αλλά το Instagram θέλει το χρόνο. Λίγο να έρθει το πρώτο like, λίγο να αυξηθούν τα views στα stories, θέλει χρόνο. Και αμέσως μετά το πρώτο comment, θα έρθει και το πρώτο μήνυμα που ίσως φέρει και την επόμενη μέρα το πρώτο ραντεβού.

Twitter


Εδώ μετράει η ατάκα. Με τους ξινούς, βαρετούς, δήθεν δεν έμεινε ποτέ καμιά. Άρα το twitter είναι για όσους έχουν χιούμορ, δεν έχουν την εμφάνιση, αλλά έχουν το μυαλό. Εδώ θα γίνει το λεγόμενο "παιχνίδι". Μην τρομάξεις αν στην αρχή όλα είναι λίγο επιθετικά. Αυτή είναι η φύση του twitter. Θα στην πεις, θα την πεις και στο τέλος θα twittάρετε παρέα, τρώγοντας παγωτό στο Σύνταγμα.

Facebook


Το social media για όσους έχουν χρόνο να αποκτήσουν περισσότερες επιλογές. Είτε είσαι έξυπνος είτε είσαι όμορφος είτε έχεις καλή δουλειά και κοινωνικό status είτε τίποτα από όλα αυτά όλο και κάποιο ταίρι θα έχει χρόνο για να βγει μαζί σου. Μην ξεχνάς ότι το Facebook φτιάχτηκε για τους τότε αντικοινωνικούς ανθρώπους. Τώρα, με το friend request έχεις αμέσως το μήνυμα που θα σου πει "Ευχαριστώ για το αίτημα". Μία καλή αρχή για flirt λοιπόν.Από το Blogger.