Πέντε απλές συμβουλές θα σε βοηθήσουν να έχεις πάντα τέλειο hairstyling
Σίγουρα όλοι θέλουμε να μοιάζουμε καθημερινά σαν να βγήκαμε μόλις από το κομμωτήριο. Πολλές φορές όμως αυτό δεν είναι εφικτό. Οι μεγαλύτεροι haistylists του πλανήτη σου δίνουν τις δικές τους συμβουλές για να έχεις πάντα τέλειο hairstyling κατά τη διάρκεια της ημέρας...


Αρχικά κάνε πάντα ένα κούρεμα που δεν θα χρειάζεται πολύ styling ή περιποίηση. Συζήτησε με τον κομμωτή σου που σίγουρα θα έχει να σου προτείνει κάποιο κούρεμα που να σου ταιριάζει αλλά να μην χρειάζεται καθημερινό φορμάρισμα. 

Αν αποφασίσεις να διαλέξεις ένα κούρεμα που χρειάζεται ίσως παραπάνω styling από ένα απλό gel λίγο πριν φύγεις από το σπίτι, καλό είναι να αυξήσεις τις επισκέψεις σου στον κουρέα σου ώστε να διατηρείς το σωστό μήκος στα μαλλιά σου.

Πιστολάκι αγαπημένο και όχι φονικό όπλο. Μάθε επιτέλους να το χρησιμοποιείς σωστά. Ζήτα από τον κομμωτή σου να σου δείξει τις βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνεις, ανάλογα με το χτένισμα που θες και το κούρεμα που έχεις. Πολλοί θεωρούν πως το πιστολάκι μας χρειάζεται μόνο μετά το λούσιμο, αλλά αυτό είναι λάθος! Χρησιμοποίησέ το, όταν θέλεις να φορμάρεις τα μαλλιά σου. Ένα μικρό πέρασμα και τα μαλλιά σου θα δείχνουν πολύ καλύτερα.

Μην δουλεύεις μόνο με τις παλάμες. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου. Το πιο εύκολο φορμάρισμα μαλλιών γίνεται με τα δάχτυλα των χεριών μας. Ζήτα λοιπόν ένα κούρεμα που το μόνο που θα χρειάζεται είναι ένα μικρό φορμάρισμα με λίγο αφρό στις άκρες των δαχτύλων σου.

Από πομάδα, μέχρι gel, κερί, ή και αφρό, τα μαλλιά σου χρειάζονται διάφορα προϊόντα styling για να μην δείχνουν ατίθασα. Ο κομμωτής σου μπορεί να σε συμβουλεύσει κατάλληλα για το ποιο προϊόν θα χρησιμοποιείς στα μαλλιά σου.
Από το Blogger.