Όσα σου δείχνουν πως θέλεις επειγόντως διακοπές
Αν όλα σου φταίνε και κάθε μικρό πρόβλημα που μπορεί να λυθεί σε δευτερόλεπτα, σου φαίνεται τεράστιο, τότε μάλλον έχεις φτάσει στα όρια σου και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα. Τότε μάλλον χρειάζεσαι επειγόντως διακοπές...


Εξάλλου το τέλος του Ιουλίου πλησιάζει και οι άδειες του Αυγούστου σιγά σιγά ξεκινούν. Θυμάσαι που μία συνάδελφος σου είπε πως τώρα τελευταία δείχνεις κουρασμένος και σε ρωτά συνεχώς αν συμβαίνει κάτι; Ε εκτός του ότι σε γουστάρει ( θυμήσου να την βγάλεις για ένα ποτό όταν γυρίσεις από τις διακοπές ), το πρόσωπό σου ήδη γράφει: "ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ". Τί περιμένεις; Να έρθει και ο Μαρτάκης να σου το τραγουδήσει; ( Φιλιά στον Κώστα Μαρτάκη ).

Αν τώρα, πιάνεις τον εαυτό σου να κάνει περισσότερο αρνητικές σκέψεις και η συμπεριφορά σου είναι εντελώς διαφορετική, αλλά και απόλυτη από ότι συνήθως τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις την βαλίτσα σου, τα κουβαδάκια σου, το αντηλιακό σου και την ομπρέλα που γράφει BEACH και να ξεκινήσεις αμέσως για μαγικά νησιά και ακτές.

Δυσκολεύεσαι τα βράδια να κοιμηθείς; Κι εγώ! Εγώ γιατί δεν μπορώ το καλοκαίρι και εσύ γιατί χρειάζεσαι να αλλάξεις παραστάσεις. Χρειάζεσαι να κοιμηθείς στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που θα σε φιλοξενήσει για να κάνεις τα μπάνια σου στο νησί ή ακόμη και αν είσαι free spirit, η σκηνή σου σε περιμένει για να κοιμηθείς.
Από το Blogger.