Όποιος πρόλαβε την είδε! Τέλος οι τουρίστες από την παραλία της ταινίας "The Beach"
Το 2000 ο Leonardo DiCaprio πρωταγωνιστούσε στην ταινία The Beach και όλος ο πλανήτης εντυπωσιάστηκε με την απαράμιλλη ομορφιά του Maya Bay στη Ταϊλάνδη...


Όπως ήταν φυσικό, από την ημέρα προβολής της ταινίας και μέχρι σήμερα, εκατομμύρια τουρίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη έσπευσαν να επισκεφτούν κάθε χρόνο την όμορφη παραλία που βρίσκεται μέσα σε Εθνικό Πάρκο της Ταϊλάνδης στην οποία έτρεχε ο Leonardo DiCaprio για τις ανάγκες των γυρισμάτων.Όμως το υπουργείο τουρισμού της Ταϊλάνδης ανακοίνωσε πως η παραλία "κλείνει" για τους τουρίστες. Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN, η συγκεκριμένη παραλία, από σήμερα και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου θα είναι κλειστή για τους τουρίστες και θα απαγορεύεται η είσοδος σκαφών στον κόλπο, αλλά και η πρόσβαση στην παραλία από τη στεριά.

Ο λόγος που επιβλήθηκε η απαγόρευση είναι πως οι ορδές των τουριστών όλα αυτά τα χρόνια προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στο οικοσύστημα της περιοχής και οι ειδικοί εκτιμούν πως χρειάζεται ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για να μπορέσει η φύση να επουλώσει τις πληγές της.
Από το Blogger.