Οι shoe guru του πλανήτη εξηγούν γιατί πρέπει να αλλάζει καθημερινά παπούτσιαΌσο και αν λατρεύεις αυτή την εποχή τα leather μποτάκια σου ή οποιοδήποτε άλλο παπούτσι που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφη το φθινόπωρο, ήρθε η ώρα να αντισταθείς στον πειρασμό και να μην τα επιλέγεις για το otufit σου δύο μέρες στη σειρά! Ο λόγος; Τους κάνεις κακό!


Τουλάχιστον αυτό αναφέρει ο Jim Kass, της αμερικανικής αυτοκρατορίας υποδημάτων Allen Edmonds, ο οποίος προτείνει να αλλάζεις αυτά που φοράς καθημερινά, με σκοπό να παρατείνεις την ζωή των παπουτσιών σου.

Ο ίδιος σημειώνει πως όταν φοράμε παπούτσια, το υλικό απορροφά την εφίδρωση από τα πόδια, όπως είναι φυσιολογικά, αλλά αν φοράμε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια καθημερινά, θα χάσουν το σχήμα τους.

Σύμφωνα με τον Kass, πρέπει να προσπαθήσεις να φοράς ένα διαφορετικό ζευγάρι από τα παπούτσια σου κάθε μέρα, για να δώσεις σε κάθε ζευγάρι αρκετό χρόνο να στεγνώσει και να διατηρήσεις το σχήμα του. " Οι πραγματικοί επαγγελματίες επενδύουν σε μερικά ειδικά καλαπόδια, για να βοηθήσουν στην απορρόφηση της περίσσειας υγρασίας καθώς και να διατηρήσουν τα παπούτσια τους σε άριστη κατάσταση.", σημειώνει στο τέλος.
Από το Blogger.