Οι πιο συνηθισμένες αντρικές ανησυχίες κατά την διάρκεια του σεξ
Όσο περίεργο και αν σας φαίνεται, είναι συχνό φαινόμενο να βασανίζεται ο άντρας κατά την διάρκεια του σεξ, πριν αλλά και μετά. Και όταν λέμε να βασανίζεται, εννοούμε από τις σκέψεις του. Τι μπορεί να σκέφτεται λοιπόν ο άντρας στο κρεβάτι;


Το να μιλάς περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Σίγουρα έχεις σκεφτεί πολλές φορές, φίλε αναγνώστη το αν εκείνη θέλει να της μιλάς περισσότερο κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης ή όχι. Πολλές φορές μάλιστα φοβάσαι ότι το παράκανες, ενώ αντιθέτως, η παρτενέρ σου δεν θέλει καθόλου μα καθόλου να σταματήσεις.

Το αν της αρέσει η έκφραση που παίρνεις όταν ολοκληρώνεις.

Μία από τις συνηθισμένες αντρικές απορίες. "Τις αρέσει το βλέμμα μου όταν τελειώνω;". Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για αυτό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι όταν ολοκληρώνεις να την κοιτάς στα μάτια. Το eye contact πάντα βοηθά.

Το αν το ευχαριστιέται ή βαριέται η σύντροφός σου.

Της αρέσει ή απλά περιμένει πότε θα τελειώσω να κάνει μπάνιο και να δει τηλεόραση; Η αλήθεια είναι ότι έστω και μία φορά, κάθε άντρας θα συναντήσει μία γυναίκα που έχει προσποιηθεί οργασμό. Η σωστή αντιμετώπιση αυτής της απορίας, είναι απλώς η χαλάρωση. Χαλάρωσε και απόλαυσέ το. Μην προσπαθήσεις να γίνεις ένας από του πρωταγωνιστές των ερωτικών ταινιών που έχεις δει. Γίνε ο εαυτός σου και τότε σίγουρα θα το ευχαριστηθεί και εκείνη.
Από το Blogger.