Οι πιο stylish άντρες που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια

Οι εμφανίσεις τους μπορούν να αποτελέσουν τον ορισμό του όρου "αντρικό στυλ". Τους αγαπάμε, τους θαυμάζουμε και άπειρες φορές προσπαθήσαμε να αντιγράψουμε το look τους. Ένα countdown από το No. 5 έως την πρώτη θέση με τους πιο stylish άντρες των τελευταίων χρόνων...
Το Top 5 ξεκινά με τον ένα και μοναδικό Elvis Presley. Γνωστός και με το προσωνύμιο "Βασιλιάς της Ροκ εν Ρολ", ήταν ένας από τους πιο στυλάτους τραγουδιστές της εποχής του, μουσικός και ηθοποιός ενώ θεωρείται από πολλούς ως ένας από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες των τελευταίων 50 ετών.


Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τον Paul Newman. Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης. Είχε λάβει πολυάριθμα βραβεία για το έργο του, ανάμεσα στα οποία ένα Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου, 6 Χρυσές Σφαίρες, ένα Βραβείο SAG, ένα BAFTA και ένα Έμμυ. Συνεχίζουμε στην τρίτη θέση που έχει τον θρόνο του Yves Saint-Laurent. Από τους κορυφαίους σχεδιαστές μόδας του 20ού αιώνα, πλάι στον Κριστιάν Ντιόρ και την Κοκό Σανέλ. Άφησε το αποτύπωμά του σε μισό αιώνα δημιουργίας, τόσο στην υψηλή ραπτική, όσο και στην καθημερινή ένδυση.Δεύτερη θέση και ο Αμερικανός ηθοποιός Steve McQueen μας περιμένει. Είχε το παρατσούκλι «The King of Cool».

Και φτάνουμε στο τέλος του TOP5 μας και στην πρώτη θέση βρίσκουμε τον George Clooney, ο οποίος έχει ραγίσει τις καρδιές όλων των γυναικών μιας και η μόνη γυναίκα που μπορεί να έχει στο κρεβάτι της τον γοητευτικό ηθοποιό είναι η Αμάλ Αλαμουντίν.Από το Blogger.