Κορίτσια φορέστε μαύρα! Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Εάν έχει μπράτσα δεν κάνει για σχέση
Κορίτσια κλάψτε, φορέστε μαύρα και γενικότερα πενθήστε τον νεκρό. Νέα έρευνα έρχεται να αποδείξει πως τα μπράτσα και τα καλοσχηματισμένα αντρικά κορμιά δεν πρόκειται να μείνουν για πολύ δίπλα σας. Άντε το πολύ, για μία βραδιά που θα θυμάστε για καιρό...


Εάν λοιπόν είσαι από εκείνες που ονειρεύονται τον ψηλό γυμνασμένο μπρατσαρά που έχει όμως και καλή καρδιά, τότε μάλλον πρέπει να ξυπνήσεις από το όνειρο γιατί η πραγματικότητα διαφέρει αρκετά. Σύμφωνα πάντα με τους επιστήμονες, τα μπράτσα δεν κάνουν στον καλό σύντροφο, αλλά σε κάτι που δεν θέλεις με τίποτα κοντά σου.

Μία νέα έρευνα από το αγγλικό πανεπιστήμιο του Westminister αποκαλύπτει πως οι άντρες με μπράτσα δεν κάνουν για σχέση. Πιο αναλυτικά, οι ερευνητές εξέτασαν 327 άντρες εκ των οποίων το 1/3 ήταν single και διαπίστωσαν ότι όσο πιο φουσκωμένα μπράτσα είχαν, τόσο περισσότερες ήταν και οι σεξιστικές τους απόψεις αλλά και ο μισογυνισμός. 

Σύμφωνα με τους επικεφαλής της έρευνας, οι άντρες που έχουν πιο σεξιστικές απόψεις για τον ρόλο της γυναίκας σε μια σχέση και στην κοινωνία και δεν πιστεύουν στην ισότητα των δύο φύλων, είναι πιο πιθανό να υιοθετούν και πιο "παραδοσιακές" απόψεις για την αρρενωπότητα. 

Συγκεκριμένα, αν έχουν σεξιστικές απόψεις, μάλλον θα πιστεύουν ότι είναι περισσότερο άντρες επειδή έχουν μπράτσα. Φυσικά, σε πολλές περιπτώσεις ισχύει και το αντίστροφο. Αφήστε λοιπόν τα μοντέλα και κατευθυνθείτε καλύτερα στις κοιλίτσες που είναι και παραπάνω γοητευτικές.
Από το Blogger.