Η επιστήμη μίλησε: Τα social media φταίνε που είσαι ακόμη single
Νέα έρευνα επιβεβαιώνει πως η εικόνα που προβάλλει ένας άντρας στα social media και στις ιστοσελίδες γνωριμιών επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το αν τελικά θα βρει κάποια ερωτική σύντροφο ή όχι. Όσο και αν επικρατεί η αντίληψη πως τα social media δεν είναι ο αληθινός κόσμος, είναι γεγονός πως πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ζωής και την επηρεάζουν την καθημερινότητά σου σε μεγάλο βαθμό.


Πιο συγκεκριμένα, σε νέα έρευνα του dating app "The Inner Circle", το 42% των γυναικών που συμμετείχαν σε αυτή, δήλωσε πως έβρισκε λιγότερο ελκυστικούς κάποιους άνδρες μόλις είχαν την ευκαιρία να ασχοληθούν με τα προφίλ τους. Ο ειδικός σχέσεων James Preece σχολιάζει πως οι περισσότερες γυναίκες όταν τσεκάρουν το προφίλ σου, εκτός από το να εξετάσουν την εξωτερική σου εμφάνιση θα αναζητήσουν και σημάδια για το αν τους εμπνέεις εμπιστοσύνη ή τις κάνεις να πιστεύουν πως θα περάσουν καλά και ευχάριστα μαζί σου.Αγόρια ήρθε η ώρα να προσέξετε πολύ περισσότερο τί ανεβάζετε στα profiles σας στα social media και αν αναρωτιέστε τί επιτρέπεται και τί όχι, ο James Preece, έχει ετοιμάσει μία μοναδική λίστα για εσάς:

1. Κρύψε τις πρώην. Δεν χρειάζεται κάθε νέα γυναίκα που μπαίνει στο profile σου να βλέπει τις πρώην σου σχέσεις. Καλό είναι να μην νιώσει ανταγωνισμό στο πρώτο δευτερόλεπτο.

2. Μην κάνεις like στους πάντες και τα πάντα και μην είσαι όλη μέρα on line. Σίγουρα το να κάνεις like σου φέρνει και εσένα μία αξιόλογη δημοτικότητα, αλλά το να είσαι όλη μέρα online σε κάνει αρκετά δεδομένο.

3. Πρόσεξε πολύ τις φωτογραφίες που ποστάρεις. Καλύτερα οι selfie να είναι λιγότερες από τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο profile σου.

4. Πρόσεξε τί γράφεις. Τα ορθογραφικά σου λάθη καλό είναι να τα προσέχεις, ενώ η ευγένεια σε σχόλια και καταστάσεις, δεν έβλαψαν ποτέ και κανέναν.
Από το Blogger.