Εσύ το ήξερες; Reality παντρεύει εργασιομανείς που δεν έχουν χρόνο ούτε να βρουν το άλλο τους μισό
Ανησυχείς ότι θα μείνεις στο ράφι; Δεν έχεις χρόνο ούτε για να φλερτάρεις; Τώρα δεν πρέπει να αγχώνεσαι, διότι ένα reality στην Βρετανία υπόσχεται να σου λύσει το πρόβλημα για πάντα...


Ο τίτλος της εκπομπής τα λέει όλα. "Γάμος με την πρώτη ματιά". Και στην ουσία, αυτή είναι η κεντρική ιδέα του show. Οι μελλόνυμφοι γνωρίζονται για πρώτη φορά στα σκαλιά της εκκλησίας, λίγα δευτερόλεπτα πριν το βρετανικό "Ησαΐα χόρευε". Το Channel 4 που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο project, υποστηρίζει πως η επιλογή δεν γίνεται τυχαία, αλλά μέσα από μία ομάδα από ειδικούς που δουλεύουν σκληρά και προσπαθούν να ταιριάξουν τα υποψήφια μελλοντικά ανδρόγυνα.

Πρώτο ζευγάρι που γνώρισε το βρετανικό τηλεοπτικό κοινό, η Χάριετ και ο Ρίτσαρντ. Δύο άτομα που δουλεύουν πολύ. Τόσο πολύ που άφησαν την προσωπική τους ζωή σε δεύτερη μοίρα. Εκείνη, οικονομική σύμβουλος που είχε να κάνει σχέση πάνω από πέντε χρόνια. Εκείνος, αξιωματικός της αστυνομίας που δουλεύει νυχτερινές βάρδιες, σαββατοκύριακα  και εξοντωτικά ωράρια.

Η πρώτη συνάντηση στα σκαλιά της εκκλησίας ήταν όπως ήταν επόμενο αμήχανη. Ωστόσο και οι δύο έσπασαν πολύ γρήγορα τον πάγο, αποδεικνύοντας ότι όντως θα μπορούσαν να είναι το ιδανικό ζευγάρι για το υπόλοιπο της ζωής τους. Όσο για το πρώτο τους φιλί μετά τον γάμο, μάλλον θα αργήσουμε να το δούμε. Το ζευγάρι ακούμπησε τρυφερά τα κεφάλια τους ο ένας στον άλλον.

Λίγο αργότερα, η Χάριετ δήλωσε ότι ο σύζυγός της, της φαίνεται αξιαγάπητος και καλή ψυχή κι ότι έχει ένα καλό προαίσθημα για το μέλλον. Όσο για τον Ρίτσαρντ, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της νύφης, την καλοσύνη και το χιούμορ της.

Από το Blogger.