Όλα όσα σκέφτονται οι γυναίκες για τα εσώρουχά σου
Αν είσαι από εκείνους που φορούν το ίδιο μποξεράκι που είχαν αγοράσει πριν από μερικά χρόνια, τότε σίγουρα ήρθε η στιγμή να προσθέσεις μερικά καινούρια εσώρουχα στη συλλογή σου και να ανανεώσεις την εσωτερική γκαρνταρόμπα σου. Με τί θέλουν όμως να σε βλέπουν οι γυναίκες μόλις... βγάλεις το παντελόνι σου;


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, πάνω από 1.000 γυναίκες ψήφισαν πως το μποξεράκι είναι σίγουρα το πιο sexy ανδρικό εσώρουχο, με κάποιες όμως βασικότατες προϋποθέσεις που οι ίδιες πρόσθεσαν στις απαντήσεις τους.

Ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει την τεράστια διαφορά στην εμφάνισή σου, οπότε καλό είναι να ρίξεις μία ματιά στο εσώρουχο που φοράς τώρα. Αν είναι ξεθωριασμένο ή έστω και λίγο ξεχειλωμένο, τότε ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το αντικαταστήσεις. Στην συγκεκριμένη έρευνα, οι γυναίκες δήλωσαν πως σκέφτονται ακόμη περισσότερα για τα εσώρουχά σου.

Οι συμμετέχοντες δήλωσαν σκισίματα, ξεθωριάσματα, λεκέδες δεν μπορούν ούτε να σκεφτούν πως ένα εσώρουχο μπορεί να τα έχει, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πετάξεις όλα εκείνα που μπορεί να σε ντροπιάσουν μπροστά σε μια γυναίκα. Καλό είναι, την επόμενη φορά που θα βάλεις πλυντήριο, να πλύνεις στο χέρι τα εσώρουχα σου, διότι το πλυντήριο μπορεί να τα καταστρέψει πιο γρήγορα. Μην χρησιμοποιήσεις ποτέ ξανά το στεγνωτήριο. Άφησε τα εσώρουχά σου να στεγνώσουν φυσικά και έτσι θα αποφύγεις την ύπαρξη ενός ξεχειλωμένου εσώρουχου.


Το 62% των γυναικών πιστεύουν πως το μποξεράκι είναι η καλύτερη επιλογή των ανδρών στα εσώρουχα. Ωστόσο καμία δεν θέλει να πάθει ένα μικρό σοκ όταν θα ξεντυθείς μπροστά του, γι΄αυτό είναι σημαντικό να επιλέξεις μποξεράκια σε ουδέτερα χρώματα, όπως το γκρι, το σκούρο μπλε, το μαύρο ή το άσπρο.

Τώρα αν είσαι από εκείνους που προτιμούν τα μποξεράκια σε στυλ σορτς καλό είναι να αποφύγεις τα περίεργα σχέδια ή λογότυπα γιατί καμία γυναίκα δεν θέλει να δει μόλις βγάλεις το παντελόνι σου, το Duffy Duck να βασιλεύει και τους Simpsons να λένε τις ιστορίες τους.

Ποιό όμως είναι το εσώρουχο που δεν θέλουν με τίποτα να δουν οι γυναίκες μόλις βγάλεις το παντελόνι σου; Μα φυσικά, το λευκό σλιπάκι που αν έχεις έστω και ένα για μία ώρα ανάγκης, καλό είναι να το αντικαταστήσεις γιατί εκείνη την ημέρα που θα το φορέσεις, μάλλον απλά θα κοιμηθείτε αγκαλιά...

Από το Blogger.