Δες τα 3 Hot Fashion Trends στα μαγιό για αυτό το καλοκαίρι
Μπορεί ακόμη να μην έχετε ξεκινήσει τις βουτιές, αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως περπατώντας στην άμμο δεν πρέπει να είστε always in fashion. Ποια τα Hot Fashion Trends στα μαγιό για το φετινό καλοκαίρι; 


Για μία ακόμη χρονιά τα ολόσωμα μαγιό κυριαρχούν και αφήνουν στην δεύτερη θέση τα μπικίνι. Φέτος όμως, οι ρίγες, το κόκκινο χρώμα και τα πλεκτά έχουν την τιμητική τους. Πιο συγκεκριμένα, αν θέλεις να φορέσεις ένα μαγιό που σίγουρα δεν θα σε κάνει να περάσεις απαρατήρητη, τότε δοκίμασε τις ρίγες σε έντονα και τολμηρά χρώματα. Φυσικά οι ρίγες έχουν την τάση να δίνουν περισσότερο όγκο στο στήθος, αλλά καμία δεν έβλαψε ο χαρακτηρισμός "ζουμερή.

Το μονόχρωμο μπικίνι δεν μπορείς να το πεις Out Of Fashion. Το κόκκινο όμως μπικίνι σε κλασική γραμμή, φέτος θα φορεθεί πολύ. Μπορεί το κόκκινο να θεωρείται ως χρώμα του πάθους, αλλά μπορεί να φορεθεί σε κάθε στιγμή της ημέρας. Εξάλλου, ένα πάθος για την θάλασσα πάντα το έχεις. Γιατί να μην το δείξεις μέσα από το μαγιό σου; Συμβουλή: Καλό είναι να φορέσεις το κόκκινο μπικίνι σου έχοντας ήδη κάνει ένα με δύο σολάριουμ γιατί με το κατάλευκο δέρμα σου ίσως να δείχνει λίγο σαν "ξένο σώμα" πάνω σου.

Αν δημιουργούσες την συνέχεια μίας Fashion Movie, θα μπορούσες να την ονομάσεις "Η επιστροφή των πλεκτών". Ναι, αυτό ισχύει και στην καθημερινότητα της παραλίας φέτος. Κορίτσια αρχίστε το βελονάκι γιατί τα πλεκτά μπικίνι είναι μόδα. Και μιλάμε για κάθε τύπο. Στράπλες, με τιράντες ή ακόμη και με ένα ώμο. Τα πλεκτά μαγιό είναι must και εσύ πρέπει να τα φορέσεις από την πρώτη κιόλας βουτιά. Καλό είναι να διαλέξεις το χρώμα με βάση το χρώμα του δέρματός σου και όλα θα συνεχίσουν να είναι υπέροχα δίπλα στην θάλασσα.

Από το Blogger.